Pěkný den maminky, chci se vás zeptat... Potřebuju koupit kvalitní titanové nádobí. Kam mrknout, kde koupit? Díky moc za info!
Maminky, mám dotaz. Děláte doma dětem přesnídávky samy? Nebo je kupujete? A pokud samy, tak jaký máte postup a jak´nejraději děláte?
Mám hrozně suché a tvrdé paty a s blížícím se letém s tím už musím konečně něco udělat, zkoušela jsem kůži obrušovat ale stejně mám za chvíli paty zase škaredý...co se vám osvědčilo?
Ahoj, taky vám při cestování otíkají nohy? Čeká nás dovolená a už jenom myslím na to, jak mi zase otečou nohy...pomáhá vám na to něco?
Osvědčil se vám někomu repelent na přírodní bázi?
Jak to máte s cvičením ? Je dobré zařadit protein ? Jsou k dostání i nějaké rostlinné proteiny ?
Náhodou s těmi připínacími culíky zkušenost nemáte ? Drží dobře nebo se nevyplatí ho kupovat ?
Kam s nepotřebným odpadem a nábytkem v Praze? Koupila jsem byt, který mi prodala jedna rodina včetně všech věcí po jejich dědovi. Je tam spíše nepořádek než něco cenného. Autem to budu odvážet snad na 100 krát. Ale kam?
Jakou kosmetiku máte nejraději, co se vám nejvíc osvědčilo proti vráskám a pro celkovou péči o pleť?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.