Ahoj holky, můžete mi prosím doporučit šikovného plastického chirurga na zvětšení prsou? Chci, aby výsledek vypadal co nejpřirozeněji a zároveň aby byl lékař lidský a vstřícný. Ideálně někdo, s kým máte osobní zkušenost. Už dlouho se k tomu odhodlávám a ráda bych měla jasno, ke komu jít. Díky moc za tipy!
Já jsem si nechávala dělat augmentaci na Primed clinic u MUDr. Bortlíčka a nemůžu říct nic jiného než samou chválu. Od první konzultace až po pooperační péči všechno probíhalo profesionálně, ale zároveň lidsky. Pan doktor mi perfektně poradil s velikostí i tvarem, respektoval moje přání a výsledek je nádherný – přirozený, souměrný a přesně podle představ. Opravdu jsem se tam cítila v dobrých rukou a byla to skvělá volba.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.