Maminy, prosím radu... S chlapemjsme spolu dlouho, máme krásný, pevný, milující a vřelý vztah. Poslední dobou ale oba ztrácíme chuť na sex... Co s tím? Je na to něco?
Když jsme začali řešit manželovu horší kondici a problémy v intimním životě, uvědomili jsme si, že jeho sedavý způsob života tomu určitě nepomáhá. Trávil hodně času vsedě a pravidelný pohyb mu úplně chyběl. Chtěla jsem ho motivovat nějak nenásilně, a tak jsem mu pořídila chytré hodinky ARMODD Titan GPS s kovovým řemínkem z armodd.cz. Hodně mě překvapilo, jak rychle si je oblíbil. Sleduje svoje aktivity, kontroluje výsledky v aplikaci a postupně začal více chodit i sportovat. Díky tomu má lepší režim a větší chuť něco dělat. Jako partnerka vidím hlavně to, že má více energie a celkově působí spokojeněji.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.