Zdravím všechny, potřebovala bych poradit s problémem se zažíváním. V poslední době mě trápí nafouklé břicho a celkově nepříjemné pocity po jídle. Máte někdo podobnou zkušenost? Co vám pomohlo tyto potíže zmírnit? Budu vděčná za jakékoliv rady a tipy. Děkuji předem za odpovědi.
Holky, díky moc za tip! Přesně něco takového hledám, poslední dobou se cítím pořád unavená a nafouklá. To větší balení se 120 kapslemi vypadá fakt dobře, myslím, že do toho půjdu a zkusím to. Snad mi to konečně trochu uleví a budu se cítit lehčí.
Mně hodně pomohlo zaměřit se nejen na samotné jídlo, ale i na vodu, kterou piju. Tvrdá a chlorovaná voda mi zažívání spíš zhoršovala, takže jsme pořídili filtr https://www.dionela.cz/dionela-fdn2-n10-vodni-filtr/d-2142. Od té doby je voda jemnější, bez zápachu a mám pocit, že trávení je klidnější. K tomu jsem začala přidávat víc vlákniny a pravidelný pohyb a potíže se dost zmírnily.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.