facebook
Dobré odpoledne, je středa 18.3.2026 a svátek slaví Eduard

Podpora imunity

První příspěvek v tématu Podpora imunity
Lenanna | 01.11.2021 00:19 | Podpora imunity | ID: 32460
Lenanna

Co teď užíváte na podporu imunity? Doporučíte nějaké doplňky s přírodním složením? Děkuju za reakce :-)

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
DanickaKa | 30.06.2022 00:00 | ID: 37434
Diana K.

Důležitý je taky zinek, opravdu kvalitní a přírodní je tenhle https://vitaslife.cz/product/organicky-zinok-natural-60-kapsli/

HancaN | 30.06.2022 18:25 | ID: 37472
Diana K.

Já jsem fakt hrozně ráda že jsem to objevila

HadekTana | 26.07.2022 20:58 | ID: 37856
Diana K.

Tak už ty Juvenil kapky užívám a cítím se výborně :)

HancaN | 27.07.2022 19:22 | ID: 37892
Diana K.

Tak to mě těší ;)

Zuzabartova | 14.01.2026 09:37 | ID: 52463
Diana K.

Být v pohybu je pro mě důležité hlavně kvůli zdraví a celkové vitalitě. S chytrými hodinkami ARMODD Slim sleduji každý den kroky, sportovní aktivity i spálené kalorie, které se automaticky ukládají do aplikace v telefonu. Díky přehledu mám větší motivaci se pravidelně hýbat a vidět výsledky. Postupně cítím zlepšení kondice, pohyblivosti i imunity. Hodinky jsou velmi pohodlné a vhodné pro celodenní nošení.

Margaretad | 19.01.2026 22:30 | ID: 52542
Diana K.

Mě se u imunity nejvíc osvědčilo zpomalit a myslet víc na regeneraci, ne jet pořád na maximum. Když cítím, že se v těle něco chystá nebo na mě „něco leze“, zařazuju Walzym jako podporu, hlavně v náročnějších obdobích. Mám pak pocit, že se s tím tělo zvládá vyrovnat mnohem líp a potíže se u mě objevují míň často. Za mě je ale klíčová hlavně pravidelnost a dát tomu čas.

Diana K. | 21.01.2026 20:56 | ID: 52568
Diana K.

Zdravím všechny, já jsem dlouho řešila, že jsem často unavená a chytím skoro každý nachlazení, tak jsem hledala něco šetrnýho, co by tělo spíš posílilo. Walzym mi vyhovuje tím, že podporuje celkovou rovnováhu a regeneraci těla. Beru ho hlavně preventivně, když cítím, že imunita dostává zabrat. V kombinaci s lepším režimem a klidem mi to dává dlouhodobě smysl www.walzym.cz/walzym-enzymove-kapsle-180-kusu

zalozka