Co teď užíváte na podporu imunity? Doporučíte nějaké doplňky s přírodním složením? Děkuju za reakce :-)
Důležitý je taky zinek, opravdu kvalitní a přírodní je tenhle https://vitaslife.cz/product/organicky-zinok-natural-60-kapsli/
Já jsem fakt hrozně ráda že jsem to objevila
Tak už ty Juvenil kapky užívám a cítím se výborně :)
Tak to mě těší ;)
Být v pohybu je pro mě důležité hlavně kvůli zdraví a celkové vitalitě. S chytrými hodinkami ARMODD Slim sleduji každý den kroky, sportovní aktivity i spálené kalorie, které se automaticky ukládají do aplikace v telefonu. Díky přehledu mám větší motivaci se pravidelně hýbat a vidět výsledky. Postupně cítím zlepšení kondice, pohyblivosti i imunity. Hodinky jsou velmi pohodlné a vhodné pro celodenní nošení.
Mě se u imunity nejvíc osvědčilo zpomalit a myslet víc na regeneraci, ne jet pořád na maximum. Když cítím, že se v těle něco chystá nebo na mě „něco leze“, zařazuju Walzym jako podporu, hlavně v náročnějších obdobích. Mám pak pocit, že se s tím tělo zvládá vyrovnat mnohem líp a potíže se u mě objevují míň často. Za mě je ale klíčová hlavně pravidelnost a dát tomu čas.
Zdravím všechny, já jsem dlouho řešila, že jsem často unavená a chytím skoro každý nachlazení, tak jsem hledala něco šetrnýho, co by tělo spíš posílilo. Walzym mi vyhovuje tím, že podporuje celkovou rovnováhu a regeneraci těla. Beru ho hlavně preventivně, když cítím, že imunita dostává zabrat. V kombinaci s lepším režimem a klidem mi to dává dlouhodobě smysl www.walzym.cz/walzym-enzymove-kapsle-180-kusu
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.