facebook
Dobré odpoledne, je středa 18.3.2026 a svátek slaví Eduard

Plastika prsou

První příspěvek v tématu Plastika prsou
Kajolka | 18.09.2025 00:45 | Plastika prsou | ID: 50878
Kajolka

Holky, řeším zvětšení prsou a vůbec nevím, ke komu jít. Všude je tolik jmen, že jsem z toho jelen ????. Můžete mi doporučit fakt dobrýho doktora, ideálně v Brně nebo okolí? Nechci se spálit a pak toho litovat.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
barca1 | 20.09.2025 00:15 | ID: 50899
Margaretad

Já byla u MUDr. Justana na SurGal clinic v Brně a musím říct, že to byla jedna z nejlepších voleb, co jsem kdy udělala ????. Je upřímnej, řekne ti hned na začátku, co ti dokáže udělat a co už ne, takže žádný přehnaný sliby. Operace proběhla skvěle, prsa mám krásně přirozený a hlavně žádný komplikace. Péče na klinice je luxus, připadala jsem si tam jak v hotelu. Mrkněte na jeho práci https://justan.cz/galerie

Margaretad | 22.09.2025 21:56 | ID: 50922
Margaretad

Taky se přidávám k doporučení na dr. Justana ????. Vím o několika holkách, co šly nejdřív jinam a pak skončily u něj na opravě, protože nebyly spokojený. On to prostě umí – ať už jde o prsa, nos, víčka nebo třeba liposukci. Já sama jsem po augmentaci u něj a prsa vypadají fakt top, žádná umělina. Navíc konzultace byla rychlá, žádný půlroční čekání, termín operace jsem měla do pár měsíců. Za mě jednoznačně odborník číslo jedna.

1

zalozka