Holky, řeším zvětšení prsou a vůbec nevím, ke komu jít. Všude je tolik jmen, že jsem z toho jelen ????. Můžete mi doporučit fakt dobrýho doktora, ideálně v Brně nebo okolí? Nechci se spálit a pak toho litovat.
Já byla u MUDr. Justana na SurGal clinic v Brně a musím říct, že to byla jedna z nejlepších voleb, co jsem kdy udělala ????. Je upřímnej, řekne ti hned na začátku, co ti dokáže udělat a co už ne, takže žádný přehnaný sliby. Operace proběhla skvěle, prsa mám krásně přirozený a hlavně žádný komplikace. Péče na klinice je luxus, připadala jsem si tam jak v hotelu. Mrkněte na jeho práci https://justan.cz/galerie
Taky se přidávám k doporučení na dr. Justana ????. Vím o několika holkách, co šly nejdřív jinam a pak skončily u něj na opravě, protože nebyly spokojený. On to prostě umí – ať už jde o prsa, nos, víčka nebo třeba liposukci. Já sama jsem po augmentaci u něj a prsa vypadají fakt top, žádná umělina. Navíc konzultace byla rychlá, žádný půlroční čekání, termín operace jsem měla do pár měsíců. Za mě jednoznačně odborník číslo jedna.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.