facebook
Dobré dopoledne, je čtvrtek 22.5.2025 a svátek slaví Emil

Plastika Prsou

První příspěvek v tématu Plastika Prsou
Patyna | 17.10.2024 10:39 | Plastika Prsou | ID: 47693
Patyna

Ahojky holky, zajímalo by mě zda je tady někdo kdo si prošel augmentací či nějakou jinou úpravou poprsí a kde jste případně byly a jak jste byly/ jste spokojené či nespokojené? Děkuji za názory.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Jaruška | 21.10.2024 09:27 | ID: 47729
lenuliiinka

Zdravíčko, byla jsem na plastice a s výsledkem jsem velmi spokojená. Měla jsem vybrané dva plastiky a k oběma jsem šla na konzultaci a následně jsem si vybrala dle pocitu. U mě to vyhrál https://justan.cz/sluzby/plastika-prsou. Měl krásně dovedenou práci i dle galerie a velmi se mi i líbilo, že si na nic nehrál a doporučil mi takovou velikost jaká se hodí k mému tělu a hrudníku, aby to nevypadalo vulgárně a zároveň i neesteticky. :) Já ho mohu vřele doporučit. :)

Patyna | 23.10.2024 08:59 | ID: 47779
lenuliiinka

Děkuji moc za doporučení, dívala jsem se jak na jeho práci, tak jsem se dívala i na recenze. Už jsem si tam zadala online konzultaci, tak jsem zvědavá. :)

Werushka90 | 19.02.2025 10:15 | ID: 49044
lenuliiinka

Přidávám se. S

Werushka90 | 19.02.2025 10:15 | ID: 49045
lenuliiinka

Přidávám se. S

Werushka90 | 19.02.2025 10:17 | ID: 49046
lenuliiinka

Pardon, nějak se mi to seklo. Každopádně přidávám se k Jarušce. S panem doktorem mám osobní zkušenost a velmi dobrou. Stejně jako s celou klinikou a personálem. Naprosto špičková práce, jak pana doktora tak i sester. Prsa od něj mám už nějak nějaký rok a vše je v pořádku, výsledek je parádní. Vše jsme probraly, vysvětlil i doporučil co by se hodilo nejvíce. Věřím že tam budete také spokojená.

lenuliiinka | 25.04.2025 19:53 | ID: 49597
lenuliiinka

Já jsem byla na úpravě prsou na MyBestCare v Praze a nemůžu si to vynachválit. Dlouho jsem se rozhodovala, měla jsem spoustu otázek a strachů, ale tam se mi fakt věnovali – žádný spěch, všechno vysvětlili, poradili, jaká varianta bude nejvhodnější. Výsledek je přesně takový, jaký jsem chtěla – přirozený, nic umělého na pohled ani na pocit. Navíc klinika je moderní a působí hrozně příjemně, ne jako nějaká továrna na plastiku. Takže za mě určitě doporučuju, fakt jsem ráda, že jsem si vybrala právě je.

1

zalozka