Ahojky holky, zajímalo by mě zda je tady někdo kdo si prošel augmentací či nějakou jinou úpravou poprsí a kde jste případně byly a jak jste byly/ jste spokojené či nespokojené? Děkuji za názory.
Zdravíčko, byla jsem na plastice a s výsledkem jsem velmi spokojená. Měla jsem vybrané dva plastiky a k oběma jsem šla na konzultaci a následně jsem si vybrala dle pocitu. U mě to vyhrál https://justan.cz/sluzby/plastika-prsou. Měl krásně dovedenou práci i dle galerie a velmi se mi i líbilo, že si na nic nehrál a doporučil mi takovou velikost jaká se hodí k mému tělu a hrudníku, aby to nevypadalo vulgárně a zároveň i neesteticky. :) Já ho mohu vřele doporučit. :)
Děkuji moc za doporučení, dívala jsem se jak na jeho práci, tak jsem se dívala i na recenze. Už jsem si tam zadala online konzultaci, tak jsem zvědavá. :)
Přidávám se. S
Přidávám se. S
Pardon, nějak se mi to seklo. Každopádně přidávám se k Jarušce. S panem doktorem mám osobní zkušenost a velmi dobrou. Stejně jako s celou klinikou a personálem. Naprosto špičková práce, jak pana doktora tak i sester. Prsa od něj mám už nějak nějaký rok a vše je v pořádku, výsledek je parádní. Vše jsme probraly, vysvětlil i doporučil co by se hodilo nejvíce. Věřím že tam budete také spokojená.
Já jsem byla na úpravě prsou na MyBestCare v Praze a nemůžu si to vynachválit. Dlouho jsem se rozhodovala, měla jsem spoustu otázek a strachů, ale tam se mi fakt věnovali – žádný spěch, všechno vysvětlili, poradili, jaká varianta bude nejvhodnější. Výsledek je přesně takový, jaký jsem chtěla – přirozený, nic umělého na pohled ani na pocit. Navíc klinika je moderní a působí hrozně příjemně, ne jako nějaká továrna na plastiku. Takže za mě určitě doporučuju, fakt jsem ráda, že jsem si vybrala právě je.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.