facebook
Dobrý podvečer, je úterý 9.12.2025 a svátek slaví Vratislav

Padání vlasů

První příspěvek v tématu Padání vlasů
madlenka11 | 24.03.2025 22:42 | Padání vlasů | ID: 49300
madlenka11

Můžete mi někdo poradit, co vám pomohlo na padání vlasů? Už nějakou dobu mi hodně padají, mám je hodně zničené z barvení, pořád zkouším nějaké přípravky ale marně...

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
simona.novak23 | 31.08.2025 21:44 | ID: 50712
JáKarla

To vypadá zajímavě, na živé vitamíny jsem ještě nenarazila. Díky za doporučení. :) A mimochodem, ten e-shop vypadá fajně na přírodní kosmetiku a produkty celkově. Docela mě překvapilo, co všechno tam mají.

JáKarla | 15.09.2025 22:25 | ID: 50859
JáKarla

Taky jsem si prošla obdobím, kdy mi vlasy padaly ve velkém a byla jsem z toho nešťastná. Kromě toho, že jsem omezila barvení a začala je víc šetřit (méně žehlení, fénování), mi hodně pomohlo zaměřit se na vnitřní podporu – doplnit vitamíny a bylinky. Mně se osvědčilo užívat směs Císařovny od MycoMedica (https://www.mycomedica.cz/eshop-013-copy-cisarovny.html). Obsahuje kombinaci vitálních hub a bylin, které působí celkově na tělo, takže to není jen o vlasech, ale i o energii a hormonální rovnováze. Vlasy sice nezačaly růst přes noc, ale postupně jsem si všimla, že tolik nepadají a začaly dorůstat nové. K tomu jsem ještě přidala šetrnější péči – přírodní šampony a hodně hydratace. Za mě se vyplatilo to brát komplexně, ne jen přes kosmetiku.

zalozka