facebook
Dobré ráno, je sobota 2.5.2026 a svátek slaví Zikmund

Menopauza - hormonální změny a sex

První příspěvek v tématu Menopauza - hormonální změny a sex
Jilkova777 | 06.03.2026 02:08 | Menopauza - hormonální změny a sex | ID: 53050
Jilkova777

Tak nějak jsem se smířila už s tím, že nejsem nejmladší a snažím se s tím vyrovnat. Hormonální změny, návaly horka, náladovost. S tím vším jsem počítala, ale holky co ten sex? Už nikdy to nebude jako dřív?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Zuzabartova | 16.03.2026 23:21 | ID: 53219
sabinka

Dobrý den, ono se to chce naučit se s tím víc pracovat no. Musela jsem se pak více věnovat předehře, rychlovka už mi nic neříkala tak jako dřív nebo jsem z toho alespoň nic neměla. Takže pořádná předehra a hlavně klid a taky musím být prostě fit a ne unavená nebo nesmím zrovna něco řešit v hlavě. Pak to celkem jde a je to i v pohodě. Často mi pomáhají i prášky pro ženy, které dokáží navodit vzrušení.

Jilkova777 | 19.03.2026 11:12 | ID: 53293
sabinka

Díky za odpověď a docela ráda bych se ještě zeptala n tu poslední pasáž. Co to je za prášky co vám pomáhají navodit vzrušení?

Zuzabartova | 22.03.2026 09:09 | ID: 53330
sabinka

To jsem asi taky mohla rovnou napsat. Zkuste https://supererekce.cz/22-fly-pro-zeny-1-baleni-3-tablety.html Po objednání vám rychle přijdou a vy je tak můžete hned testovat. Moje doporučení co mám vysledované, tak si je vezměte tak hodinku předem a vlítněte na to. Pak už to bez nich nebudete chtít ani zkoušet uvidíte.

Terka | 20.04.2026 22:45 | ID: 53656
sabinka

Ahoj, mě moc pomohl tento doplněk - https://www.vegall.cz/nas-sortiment/menopauza-klimakterium-prechod/sarapis-soja-60-kapsli-klimakterium. Pomohl mi na návaly horka, na spánek a hlavně i na psychickou pohodu + mám větší chuť, takže náš sexuální život je jako dřív. Velké plus je, že je to přírodní doplněk a skvěle funguje. :)

sabinka | 27.04.2026 21:39 | ID: 53759
sabinka

Jak píše Terka, na menopauzu je tohle super přírodní doplněk, mě to pomohlo na negativní příznaky začínající menopauzy a perfektně je to utlumilo. :) Hlavně noční pocení, to bylo nejhorší.

1

zalozka