Ahoj, máte někdo zkušenost s opravdově nepříjemným začátkem menopauzy? Co Vám pomohlo to zvládnout?
Ahoj, to mě moc mrzí že máš tak bolestivý začátek přechodu.
Mojí mamce dost pomohl tento produkt - https://www.vegall.cz/nas-sortiment/menopauza-klimakterium-prechod/sarapis-soja-60-kapsli-klimakterium, hlavně skrz psychickou pohodu, noční pocení.
Ahojky, jojo, taky jsem si tím prošla a začátky byly dost náročné – návaly, nespavost, změny nálad, prostě hormonální jízda. Nakonec mi taky teda pomohl Sarapis Plus. Je přírodní, bez hormonů, s včelími produkty a šalvějí, která podporuje hormonální rovnováhu. Po pár týdnech užívání se mi fakt ulevilo – návaly už nejsou tak časté a konečně zase normálně spím :) Jasně, každý to má jinak, ale za zkoušku to stojí ;)
Moc děkuji, musím poreferovat - od začátku října užívám a dost mi to pomohlo. Nejvíce jsem trpěla na návaly tepla a pocení a dost mi to ustálo. :)
Mám to dost podobně. Taky jsem si prošla tím šíleným začátkem a než jsem něco našla, bylo to fakt na palici. Sarapis Plus mi taky zabral, hlavně na ty návaly a spaní – to byla asi největší úleva. Člověk se hned cítí jinak, když se aspoň trochu vyspí a není pořád jak v sauně. Za mě určitě taky doporučuju dát tomu šanci. ????
Hele mě to zachránilo, byla jsem na tom bídně i psychicky, nespala v noci a přes den jsem byla nepoužitelná. :D Za 3-4 měsíce mi bylo o dost líp. :)
Sarapis je za mě skvělý doplněk. Nejen v období menopauzy, ale je super i na srovnání hormonální nerovnováhy :) Je to přírodní doplněk, žádná chemie :) Já ho teda jenom doporučím :)
U mě začátek menopauzy nebyl vůbec jednoduchý – návaly, nespavost a nálady jak na houpačce. Zkoušela jsem různé bylinky a čaje, ale moc efekt to nemělo. Nakonec jsem sáhla po Sarapis Soja a po pár týdnech jsem si všimla, že noci jsou klidnější a přes den už nemám tak hrozné výkyvy. Není to hned, ale když jsem vydržela, bylo to znát.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.