facebook
Dobré odpoledne, je úterý 20.5.2025 a svátek slaví Zbyšek

Lepší imunita

První příspěvek v tématu Lepší imunita
Zuzabartova | 13.03.2025 11:03 | Lepší imunita | ID: 49164
Zuzabartova

Přeji pěkný den, chtěla bych se tu na vás obrátit s dotazem. Jak zlepšit svoji imunitu? S čím máte dobrou zkušenost ohledně lepší imunity prosím?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Myskovatera | 17.03.2025 12:57 | ID: 49217
Zuzabartova

Pěkný den, taky jsem dlouho hledala něco, co by mi pomohlo posílit imunitu, protože jsem byla pořád nachlazená. Nejvíc se mi osvědčil Walzym.cz, což je doplněk s aktivními enzymy, které podporují obranyschopnost a pomáhají tělu rychleji se regenerovat. Dříve jsem brala hlavně Wobenzym, ale ten má dlouhodobě výpadek. Walzym obsahuje stejné enzymy ve vyšším počtu, takže je to ideální náhrada za něj.

simona.novak23 | 24.03.2025 22:52 | ID: 49302
Zuzabartova

Hezký večer, na podporu imunity je dobrá Reisha od Mycomedica, přispívá k udržení normální funkce oběhového systému a taky udržuje hladinu cholesterolu v normě

Zuzabartova | 17.04.2025 07:53 | ID: 49485
Zuzabartova

Moje imunita byla na bodu mrazu a často jsem stonala. Došlo mi, že bez pohybu a zdravého režimu to dál nepůjde. Rozhodla jsem se začít chodit každý den. Ne pro hubnutí, ale pro zdraví. Abych měla přehled a motivaci, pořídila jsem si chytré hodinky ARMODD Silentwatch 7 Pro GPS. Sledují každý krok, dýchání, srdeční tep a i kvalitu spánku. Díky GPS si mohu zobrazit trasu a v mobilní aplikaci si plánuju aktivity. Změna nepřišla hned, ale postupně se cítím silnější a nemoc se mi vyhýbá. Hodinky nejsou jen doplněk – jsou mojí každodenní podporou.

1

zalozka