Přeji pěkný den, chtěla bych se tu na vás obrátit s dotazem. Jak zlepšit svoji imunitu? S čím máte dobrou zkušenost ohledně lepší imunity prosím?
Pěkný den, taky jsem dlouho hledala něco, co by mi pomohlo posílit imunitu, protože jsem byla pořád nachlazená. Nejvíc se mi osvědčil Walzym.cz, což je doplněk s aktivními enzymy, které podporují obranyschopnost a pomáhají tělu rychleji se regenerovat. Dříve jsem brala hlavně Wobenzym, ale ten má dlouhodobě výpadek. Walzym obsahuje stejné enzymy ve vyšším počtu, takže je to ideální náhrada za něj.
Hezký večer, na podporu imunity je dobrá Reisha od Mycomedica, přispívá k udržení normální funkce oběhového systému a taky udržuje hladinu cholesterolu v normě
Moje imunita byla na bodu mrazu a často jsem stonala. Došlo mi, že bez pohybu a zdravého režimu to dál nepůjde. Rozhodla jsem se začít chodit každý den. Ne pro hubnutí, ale pro zdraví. Abych měla přehled a motivaci, pořídila jsem si chytré hodinky ARMODD Silentwatch 7 Pro GPS. Sledují každý krok, dýchání, srdeční tep a i kvalitu spánku. Díky GPS si mohu zobrazit trasu a v mobilní aplikaci si plánuju aktivity. Změna nepřišla hned, ale postupně se cítím silnější a nemoc se mi vyhýbá. Hodinky nejsou jen doplněk – jsou mojí každodenní podporou.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.