Dobrý večer, poslední dobou mě trochu zlobí zažívání a nafouklé břicho. Máte někdo podobnou zkušenost? Co se Vám osvědčilo?
Já s tím mám problémy docela dlouho, ale narazila jsem na H2Probio d H2Europe. Tak jsem to vyzkoušela, protože to mělo super recenze a to mě teda hodně pomohlo, tak můžeš vyzkoušet. :)
Prosím tě a to je teda co? Tabletky nebo něco tekutého? Nikdy jsem o tom neslyšela. Jsou to prostě klasická probiotika?
Jsou to tablety a ano jsou to probiotika a prebiotika a jsou na bázi molekulárního vodíku, takže se i rychleji a lépe vstřebávají. Tady https://eshop.h2europe.company/produkt/h2-probio/ mají tam akci 1+1 tak můžeš vyzkoušet. Za mě teda hodně dobré, zkoušela jsem různé z lékáren, ale tyhle teda vedou. Trávení se mi zlepšilo, břicho nemám nafouklé a dost mi i u staly střevní potíže. Cítím se mnohem lehčeji a lépe.
Úprava jídelníčku je jen polovina úspěchu, pokud člověk dál pije vodu plnou dusičnanů a chlóru. Tyto látky, které jsou v kohoutkové vodě běžně přítomné, mohou výrazně narušovat střevní mikroflóru, což vede právě k nepříjemnému nadýmání a pocitu těžkosti, i když jíte relativně zdravě. Úlevu u mě přinesla instalace filtru na pitnou vodu - https://www.dionela.cz/dionela-fdn2-n10-vodni-filtr/d-2142. Tento filtr je přímo zaměřený na odstraňování dusičnanů, které jsou pro zažívání velkou zátěží. Jakmile jsem začala k přípravě jídla i k pití používat tuhle čistou, chemicky neupravenou vodu, trávicí systém se během dvou týdnů neuvěřitelně zklidnil a břicho přestalo být tak napjaté. Čistá voda zbavená škodlivin je pro správné fungování střev naprosto klíčová, protože jim neháže klacky pod nohy při každém napití.
Já jsem objevila skvělý doplněk na zažívání od White Elephant, moc doporučuju na jejich doplňky stravy kouknout, mají unikátní kombinace extraktů a vše je přírodní 
Já od nich taky objednávám, už jsem toho od nich měla víc a vždy mi to pomohlo 
Ahojky, tohle bohužel znám, hlavně když jsem měla víc stresu nebo jsem něco těžšího snědla. Nafouklé břicho a pocit plnosti mě docela omezoval, takže jsem začala hlídat i to, co jím – víc vlákniny a pravidelně. Pomohlo mi i zařadit probiotika, protože dlouhodobé užívání mi přijde, že postupně srovnává zažívání.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.