facebook
Příjemnou noc, je neděle 8.2.2026 a svátek slaví Apolena

Jak na lepší zažívání?

První příspěvek v tématu Jak na lepší zažívání?
Donovalka | 01.12.2023 20:17 | Jak na lepší zažívání? | ID: 45386
Donovalka

Dobrý večer, poslední dobou mě trochu zlobí zažívání a nafouklé břicho. Máte někdo podobnou zkušenost? Co se Vám osvědčilo?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
verkaherka001 | 15.01.2024 11:43 | ID: 45694
Alenka z rise

Já s tím mám problémy docela dlouho, ale narazila jsem na H2Probio d H2Europe. Tak jsem to vyzkoušela, protože to mělo super recenze a to mě teda hodně pomohlo, tak můžeš vyzkoušet. :)

TanaH | 22.01.2024 11:36 | ID: 45756
Alenka z rise

Prosím tě a to je teda co? Tabletky nebo něco tekutého? Nikdy jsem o tom neslyšela. Jsou to prostě klasická probiotika?

verkaherka001 | 25.01.2024 12:38 | ID: 45809
Alenka z rise

Jsou to tablety a ano jsou to probiotika a prebiotika a jsou na bázi molekulárního vodíku, takže se i rychleji a lépe vstřebávají. Tady https://eshop.h2europe.company/produkt/h2-probio/ mají tam akci 1+1 tak můžeš vyzkoušet. Za mě teda hodně dobré, zkoušela jsem různé z lékáren, ale tyhle teda vedou. Trávení se mi zlepšilo, břicho nemám nafouklé a dost mi i u staly střevní potíže. Cítím se mnohem lehčeji a lépe.

lenuliiinka | 28.01.2026 22:17 | ID: 52673
Alenka z rise

Úprava jídelníčku je jen polovina úspěchu, pokud člověk dál pije vodu plnou dusičnanů a chlóru. Tyto látky, které jsou v kohoutkové vodě běžně přítomné, mohou výrazně narušovat střevní mikroflóru, což vede právě k nepříjemnému nadýmání a pocitu těžkosti, i když jíte relativně zdravě. Úlevu u mě přinesla instalace filtru na pitnou vodu - https://www.dionela.cz/dionela-fdn2-n10-vodni-filtr/d-2142. Tento filtr je přímo zaměřený na odstraňování dusičnanů, které jsou pro zažívání velkou zátěží. Jakmile jsem začala k přípravě jídla i k pití používat tuhle čistou, chemicky neupravenou vodu, trávicí systém se během dvou týdnů neuvěřitelně zklidnil a břicho přestalo být tak napjaté. Čistá voda zbavená škodlivin je pro správné fungování střev naprosto klíčová, protože jim neháže klacky pod nohy při každém napití.

Jaruška | 30.01.2026 17:29 | ID: 52688
Alenka z rise

Já jsem objevila skvělý doplněk na zažívání od White Elephant, moc doporučuju na jejich doplňky stravy kouknout, mají unikátní kombinace extraktů a vše je přírodní

DanickaKa | 31.01.2026 21:00 | ID: 52699
Alenka z rise

Já od nich taky objednávám, už jsem toho od nich měla víc a vždy mi to pomohlo

Alenka z rise | 06.02.2026 23:59 | ID: 52748
Alenka z rise

Ahojky, tohle bohužel znám, hlavně když jsem měla víc stresu nebo jsem něco těžšího snědla. Nafouklé břicho a pocit plnosti mě docela omezoval, takže jsem začala hlídat i to, co jím – víc vlákniny a pravidelně. Pomohlo mi i zařadit probiotika, protože dlouhodobé užívání mi přijde, že postupně srovnává zažívání.

1

zalozka