Ahojky :) Holky, jaká dieta je podle vás nejlepší? A byla bych úplně nejvíc ráda, kdyby to bylo z vlastní zkušenosti :) Díky moc.
Ahoj, nejlepší dieta je https://www.ketodiet.cz. Já jsem jich už zkusila. A nic nepomohlo. A pokud pomohlo, tak jojo přišel hned a to pořádnej. Tahle dieta je ale jiná. Kila jsou dolu a krásně se nová váha udržuje.
A kolik jsi tou dietou zhubla? Víš o co mi jde... Mně jde o to, abych u té dieta nehladověla. To je můj konec. A taky mám docela ráda sladký... Jsou tam nějaký možnosti?
Kupila jsem si tento program https://www.ketodiet.cz/stranky/dietni-plan-medium/ a zatím mám dole 7 kilo. No a jsem spokojená. Už je to vidět a kila letí dolů dál :)
No a tak super :) A ten program je na 4 týdny nebo na jak dlouho?
Holky, já jsem si ketodiet koupila před dvěma týdny a jako mnam. Jídla mi chutnají, to jsem ani nečekala. A dieta fakt zasytí. Jinak oni slaví 10 let a dávají k objednávkám dárečky :)
Holky, dá se u té diety mlsat? Jako myslím tí, zda mají nějaké sladké varianty?
Jako mlsat :D Jasně, že dá. Oni mají přímo i sladké produkty, takže v tomto ohledu nemusíš mít strach :)
Ty jo, teď jsem se na tu ketodiet dívala a oni mají při objednávce nad 1500 slevu 10%, jo? :) To se docela vyplatí :)
Pokaždé, když jsem chtěla začít hubnout, skončilo to neúspěchem. Nevěděla jsem, jestli to, co dělám, vůbec funguje, a postupně jsem ztrácela chuť pokračovat. Když jsem si pořídila chytré hodinky ARMODD Silentwatch 7 Pro GPS, dostala jsem do ruky nástroj, který mi dodal úplně nový pohled na mé snažení. Hodinky sledují nejen kroky a spálené kalorie, ale mají i spoustu sportovních režimů, které mi pomáhají nastavit si správnou intenzitu cvičení. Navíc díky aplikaci můžu sledovat svůj pokrok každý den, což je pro mě obrovská motivace. Teď mám konečně pocit, že to zvládnu.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.