Ahoj, potřebuju poradit – poslední dobou mě začínají bolet kolena po delším běhání nebo turistice. Už to nevypadá jen na běžnou únavu, občas mě kolena bolí i při chůzi nebo po námaze. Máte někdo zkušenosti, co opravdu pomáhá, aby pohyb tolik nebolel a šlo si užít běh nebo výlet?
A poradíte něco co pomůže opravdu výrazně a rychle? Něco, co se může užívat dlouhodobě?
Ahoj, tohle jsem řešila minulý rok, taky mě kolena začala bolet po delších trasách a hlavně při sebězích z kopce. Nejdřív mi hodně pomohlo ubrat a dát si pár týdnů pauzu od běhu, místo toho jsem zařadila kolo a rychlou chůzi, aby se klouby nezatěžovaly nárazy. K tomu jsem začala dělat jednoduché cviky na stehna a hýždě, protože když jsou slabé, kolena to odnesou jako první. A navíc jsem začala brát Alavis Maxima Triple Blend, který mi fakt pomohl na ztuhlost a bolest po námaze, takže když to zkombinuješ s posilováním, rozdíl je poznat. A upřímně, pokud tě to bolí i při chůzi, šla bych aspoň na fyzio nebo ortopedii, ať víš, jestli nejde o přetížení, běžeckou techniku nebo něco s meniskem.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.