Holky, přemýšlím o augmentaci prsou a snažím se nasbírat co nejvíc informací, než se někam objednám. Zajímá mě, jak dlouho se čeká na konzultaci a pak na samotný zákrok, jak probíhá rekonvalescence a jestli se dá po operaci zůstat na klinice třeba aspoň jednu noc. A taky jestli máte zkušenost, že vám lékař opravdu poradil velikost, která vám sedla, nebo jste si spíš trvaly na svém.
Já jsem byla na augmentaci u MUDr. Bortlíčka v Havířově a mužu jen doporučit. Termín konzultace jsem měla asi do měsíce, zákrok pak zhruba za další měsíc. Po operaci jsem tam zůstala dvě noci, mají tam apartmán s kuchyní a obývákem, fakt jak na dovče, ne v nemocnici. Pan doktor má navic super přístup, všechno vysvětlia pomůže vybrat velikost tak, aby to bylo přirozený a sedělo k postavě. Péče sester byla perfektní a navíc konzultace i kontroly jsou zdarma, což je fajn bonus.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.