Ahoj holky, jaký multivitamíny dáváte vašim prckům? U nás je problém, že žádná tabletka u nás absolutně neprojde. Sirupy se mi ale moc dávat nechce, protože mi to přijde samý cukr a sladký jak blázen.
Hele úplně tě chápu. :-d U nás tablety taky absolutně nehrozí, to bych se uprosila. Za sebe hážu doporůčo na tyhle gumídky https://citronek.com/multivitamin-gummies A jako fakt spokojenost ???? děti to berou normálně jak bonbon, žádný přemlouvání, žádný scény. Co je pro mě hlavní, tak nejsou nacpaný cukrem, jsou veganský a dávkuješ jen dvě denně, takže pohoda. Letos máme doma míň rým a takový ty klasický zimní nachlazení. Je v tom céčko, déčko, zinek, béčka… prostě takovej základ na imunitu a energii.
Niki a jak dlouho vám tak vydrží to balení těch gumídků?
U nás pro ty dva raubíře tak zhruba na měsíc :) Ale na tom Citrónku se to objednat i po víc baleních a to cenově vychází i levnějš.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.