Kdo jste měl nebo plánujete svatbu ve vintage stylu, podělte se prosím o tipy, kde sehnat hezké dřevěné doplňky, jako je dřevěný motýlek, manžetové knoflíčky, kožené kšandy, ideálně i nějaké vkusné náušnice pro mě jako pro nevěstu. Děkuju :-)
Kde mají pěkné snubáčky, tak je olivie.cz :)
My teď vybíráme výzdobu na svatbu, koukám na tu Svatbomilku a líbí se mi ty cedule na plexi, říkala jsem si, že by takový byli hezký i jmenovky, menu atd. protože by se to designově hodilo k tomu místu, kde svatbu budeme mít. Neměl jste na tom plexi někdo cedulky?
Na plexi sice ne, ale vypadá to fakt stylově na fotkách, takže za mě určitě jo ;)
Taky se mi to právě líbí, že je to takový průhledný ale zároveň je ten nápis hezky vidět…a působí to opravdu moderně a hlavně originálně.
To zní jako zajímavý nápad . My se budeme brát příští léto, takže mám ještě dost času na přípravy, ale zatím nemám žádný nápad, tak budu ráda za jakoukoli inspiraci . Jediné co vím, že budeme mít svatbu na zámku Klokočov https://www.zamecek-klokocov.cz/ , protože se tam letos vdávala moje kamarádka a bylo to tam nádherný .
Holky, když jsme u té svatby... Tak mě napadlo... Ráda bych si koupila hezké, jemné, svůdné erotické prádlo na svatební noc. Jen nějak nevím, kde koupit. Jako sexshop jsem zavrhla rovnou... To mi přijde naprosto nevkusné. Měly byste prosím tip?
Ahoj, tomu naprosto rozumím. Taky bych si v sexshopu prádlo nekoupila. Bohužel jsem to jednou udělala a litovala. Velmi laciný kousek a navíc absolutně nekvalitní Já ti teda mohu doporučit podívat se na Sheio. Mají tam krásné, vkusné kousky erotického prádla, které ve velmi kvalitní. Miluju od nich modré puntíky :) Práslo je jemné, takže na těle je hodně příjemné :) A chlap jej ocení, tomu věř :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.