facebook
Dobré ráno, je sobota 7.3.2026 a svátek slaví Tomáš

Vrásky

První příspěvek v tématu Vrásky
Donovalka | 08.08.2025 23:46 | Vrásky | ID: 50489
Donovalka

Holky, mám zralou pleť a klasické krémy už mi prostě nestačí – hlavně kolem očí vidím, jak se vrásky prohlubují a pleť působí unaveně. Hledám něco, co by pokožku opravdu rozzářilo a podpořilo její regeneraci, ne jen na chvíli zamaskovalo nedostatky. Ideálně aby se to dobře vstřebalo, nezanechalo mastný film a mělo to i silné anti-aging účinky.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Margaretad | 10.08.2025 14:36 | ID: 50497
barca1

Mně se skvěle osvědčilo tohle noční sérum s multivitaminy a antioxidanty od 100 % Pure – www.milujubio.cz/100--pure-ocni-nocni-krem-multivitamin-a-antioxidanty-15-ml Má jemnou olejovou bázi, rychle se vstřebá a vůbec nevysušuje. Co mě ale nadchlo nejvíc – vrásky jsou viditelně jemnější a pleť působí celkově zářivější. Už po pár dnech jsem ráno koukala do zrcadla a fakt viděla svěží, odpočatý pohled.

TanaH | 13.09.2025 21:14 | ID: 50820
barca1

Na vrásky je perfektní řada Astrid HYALURON. Já sama mám jejich sérum proti vráskám, to mi krásně zjemnilo pleť a zhydratovalo, vrásky nejsou tak viditelné. :)

Nikoleta | 14.09.2025 13:29 | ID: 50834
barca1

Ta řada na vrásky je fakt perfektní, moc mi to sedí. Mám citlivější pleť a nedráždí mě to a plní to to, co to slibuje a má. :)

Terka | 20.10.2025 22:57 | ID: 51250
barca1

Po čtyřicítce mám pocit, že mi pleť úplně ztratila pružnost, hlavně kolem očí a pusy. Krémy, co jsem dřív používala, už prostě nefungují, jen to na chvíli hydratuje a ráno jsem stejně jak zmačkaný papír. Taky hledám něco, co by fakt fungovalo dlouhodobě, ne jen efekt „na oko“.

sabinka | 22.10.2025 22:08 | ID: 51295
barca1

@Terka To znám, ono se ta pleť po určitém věku začne chovat úplně jinak. Už nestačí jen obyčejný hydratační krém, je potřeba cílená péče, hlavně něco s koenzymem Q10, retinolem nebo kyselinou hyaluronovou. Důležité je i pravidelně čistit pleť a dělat masky, aby se mohla regenerovat.

Terka | 24.10.2025 16:42 | ID: 51331
barca1

To zní super. Můžeš mi prosím napsat, co ti opravdu pomohlo? Já už jsem z těch krémů úplně ztracená a ráda bych konečně našla něco, co opravdu funguje, ne jen slibuje.

sabinka | 26.10.2025 20:05 | ID: 51387
barca1

Mně se osvědčil krém s liftingovým efektem z Alpiku, je přírodní, dobře se vstřebává, nezanechává mastný film a fakt vidím rozdíl, hlavně na jasu pleti. Používám ho ráno i večer a kolem očí ještě lehce vklepu sérum s kyselinou hyaluronovou. Pleť je pružnější a působí tak nějak „odpočatěji“.

simona.novak23 | 15.11.2025 10:18 | ID: 51581
barca1

Na vrásky je skvělý Glow Expert - perlové sérum a nebo Hyaluronic Gold se zlatými vločkami. Téměř mě zmizely oční vrásky. :) A na pleti je to moc příjemné, je to od značky Astrid.

Kajolka | 23.11.2025 19:46 | ID: 51686
barca1

Ahojky, jsem na tom bohužel podobně - kolem očí je vidět úplně všechno a obyčejnej krém už mi nic neudělá. Hledám nejlépe skvělej krém pod oči, kterej fakt pokožku vypne, vyhladí, vyživí a zbaví mě otoků po ránu a tmavých kruhů.

zalozka