Ahoj ráda bych si prodloužila vlasy, co nejméně invazivně. Máte někdo zkušenost s nějakou metodou co neničí vlasy a vypadá přirozeně? Moc děkuji.
Ahoj, za mě nejméně invazivní je clip-in metoda. Můžete to kdykoliv sundat, nijak vám to vlasy neničí. Mám clip-in culík a pásky z e-shopu Clip-vlasy-levne.cz. Mají výborné ceny, velký sortiment a poradenství přes e-mail a na pobočce. Vlasy jsou nerozeznatelné od mých pravých. ????
Taky používám metodu clip-in. Ani ne na prodloužení, ale spíš na zahuštění vlasů. Mám je z eshopu https://www.clipinhair.cz/, kde mají opravdu kvalitní vlasy a široký výběr. Vlasy vypadají přirozeně a je super, že si je člověk může kdykoliv připnout nebo sundat 
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.