Holky, můžete doporučit někoho opravdu šikovného na liposukci? Nehledám nejnižší cenu, ale hlavně pěkný výsledek a dobrý přístup. Klidně si za kvalitním chirurgem dojedu. Budu ráda za konkrétní zkušenosti.
Zdravím, já můžu doporučit MUDr. Bortlíčka z Havířova. Rozhodovala jsem se dlouho a nakonec mě přesvědčil jeho klidný přístup a to, že se mnou probral všechny možnosti bez zbytečného přemlouvání. Výsledek odpovídá tomu, co jsme si před operací domluvili, a přesně takový přístup jsem hledala. Celá zkušenost byla mnohem příjemnější, než jsem čekala.
Za mě taky Primed Clinic. Moc jsem ocenila příjemné prostředí a sestřičky, které se o mě krásně staraly od přijetí až po odchod domů. Po operaci jsem měla možnost být v klidu na apartmánu, což mi hodně pomohlo. Celkově jsem měla pocit, že jsem pro ně byla opravdu důležitá.
Holky, mě stejného chirurga mi doporučila kamarádka, která u něj byla už dřív, a nelitovala jsem. Hojení probíhalo bez problémů a na kontrolách jsem vždy dostala prostor zeptat se na všechno, co mě zajímalo. Kdybych se pro liposukci rozhodovala znovu, jdu do Havířova bez přemýšlení.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.