Ahojky maminy, mate zkusenosti s dobrym pohybem po porodu co vas zbavil kil navíc a posilil cele telo? Me se v tomhle osvedcila letajici joga, je to uzasny pohyb
O tom jsem nekde cetla, pry se u toho daji posilit i svaly k kterych clovek ani nevedel a celkove hodne posilit telo, jak dlouho tam uz chodis a kam?
Ano presne tak, no chodim tam uz prez pul roku a je to uzasny pohyb
Když jsem před těhotenstvím řešila svoji váhu, uvědomila jsem si, že mi nejvíc chybí pravidelnost. Hubnout jsem se snažila dlouho, ale bez nějakého systému jsem vždycky postupně polevila. Chytré hodinky ARMODD Roundz 7 GPS AI mi pomohly vytvořit si jednodušší režim. Začala jsem sledovat kroky, vzdálenost a sportovní aktivity a všechny údaje mám přehledně v aplikaci. Když vidím, že jsem měla během dne málo pohybu, můžu si podle toho upravit program a zařadit třeba procházku. Postupně se pro mě sledování aktivity stalo běžnou součástí dne. Hodinky jsem nepřestala používat ani po otěhotnění. Teď mi slouží hlavně k tomu, abych měla přehled o každodenním pohybu a mohla si udržovat určitý režim, který odpovídá tomu, jak se v těhotenství aktuálně cítím.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.