facebook
Dobrý večer, je pondělí 21.9.2026 a svátek slaví Matouš

Augmentace prsou

První příspěvek v tématu Augmentace prsou
Diana K. | 07.06.2026 22:26 | Augmentace prsou | ID: 54266
Diana K.

Ahoj holky, řeším teď augmentaci prsou a čím víc o tom čtu, tím větší mám zmatek. Jak jste vybíraly velikost implantátů? Mám strach, abych pak nelitovala, že jsou moc malé nebo naopak zbytečně velké. Budu ráda za vaše zkušenosti.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Alenka z rise | 10.06.2026 16:55 | ID: 54332
Kajolka

Zdravím, já jsem si původně myslela, že přesně vím, jakou velikost chci, ale na konzultaci jsem zjistila, že čísla sama o sobě moc neřeknou. Každá máme jinou postavu, šířku hrudníku i množství vlastní tkáně. Nakonec jsem dala na doporučení operatéra a zpětně jsem za to ráda. Výsledek působí přirozeně a sedí k mé postavě. Byla jsem u MUDr. Justana a rozhodně ho doporučím https://justan.cz/sluzby/plastika-prsou

Donovalka | 12.06.2026 00:43 | ID: 54363
Kajolka

Holky, přesně. Kamarádka má stejné implantáty jako já, ale výsledek vypadá úplně jinak. Proto bych se tolik neupínala na konkrétní číslo a spíš řešila celkový výsledek. Důležité je, aby člověk našel lékaře, který umí dobře odhadnout proporce. To mi přijde mnohem důležitější než honit objemy.

Kajolka | 14.06.2026 22:57 | ID: 54396
Kajolka

Já jsem byla na augmentaci u MUDr. Ivana Justana v Brně a fakt jsem moc spokojená. Neřešil jen velikost implantátu, ale celkový tvar, proporce a to, jak budou prsa vypadat za několik let. Vysvětlil mi, proč některé velikosti nejsou pro mou postavu ideální, a doporučil řešení, které mi dnes přijde naprosto trefené. Kdybych se rozhodovala znovu, nechám si poradit úplně stejně.

1

zalozka