Ahojky, sháním nějakou opravdu dobrou kávu. Chtěla bych nějakou kvalitní, chuťově vyváženou a plus teda bude i vícero chutí na výběr. Ráda to střídám.
Ahojky, pokud hledáš kvalitní kávu s výborným poměrem chuti a kvality, určitě doporučuji podívat se na nabídku pražírny Francin. Mají širokou škálu výběrové kávy, která je chuťově vyvážená, a navíc si můžeš vybírat mezi různými odrůdami a chutěmi. Osobně mám ráda Kolumbii Edwin Noreña Ruby, která je krásně ovocná a jemná. A pokud máš ráda objevování nových chutí, určitě si vybereš i z dalších skvělých kávových směsí. Je to skvělá volba, pokud chceš kávy vícero chutí na výběr :)
Každý den začínám kávou, jinak bych kvůli nízkému tlaku nevstala z postele. Ale někdy ani kafe nepomůže a přesně proto jsem si pořídila chytré hodinky ARMODD Titan GPS. Tlak mi hlídají v průběhu celého dne a upozorní mě, když je třeba zpomalit. Nejednou mi hodinky zachránily nepříjemný kolaps, protože jsem díky nim včas zareagovala. Navíc si můžu v aplikaci zpětně prohlédnout průběh hodnot a poradit se s lékařem. Pro nás, co máme tlak spíš níž než výš, je to fakt praktická vychytávka. A ke kávě už patří nejen sušenka, ale i kontrola na hodinkách.
Já jsem si oblíbila objednávat kávu z menších pražíren, tam mají výběr různých druhů – od jemnějších ovocných až po výraznější s čokoládovými tóny, takže se to dá hezky obměňovat podle nálady. A možná trochu mimo samotnou kávu, ale hodně mi pomohlo začít používat filtrační konvici (tahle je za mě super https://www.tescoma.cz/filtracni-konvice-mydrink-2-5-l). Přijde mi, že když je voda čistší, tak i káva chutná daleko plněji a líp vyniknou jednotlivé chutě. Dřív jsem si toho nevšímala, ale rozdíl je fakt znát.
Vybírat kávu podle nálady mě taky baví, protože pít pořád to samé dokola člověka po čase omrzí. Pokud se chcete vyhnout takové té klasické hořkosti a hledáte něco, co má v sobě víc chuťových vrstev, zkuste se podívat na výběrovky, které mají jasný původ. Mě v poslední době hrozně mile překvapila Brazílie Pink Star, kterou jsem objevila v Čokoládovně Janek - https://www.cokoladovnajanek.cz/brazilie-pink-star-scr--19/. Je to káva, která je fakt krásně čistá a jemná. Jsou v ní cítit takové ty sladší tóny do čokolády a karamelu, což je přesně to, co se skvěle pije i bez mléka. Navíc tam mají těch druhů víc, takže se u nich dá nakoupit pár různých balení a pak to střídat podle toho, jestli máte zrovna chuť na něco víc oříškového, nebo právě na tuhle "růžovou" klasiku.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.