facebook
Příjemnou noc, je úterý 10.3.2026 a svátek slaví Viktorie

Darování vajíček

První příspěvek v tématu Darování vajíček
sabinka | 27.09.2025 12:44 | Darování vajíček | ID: 50966
sabinka

Ahoj, chtěla bych darovat vajíčka, je nějaké ověřené klinika, kde mě o všem informují a uklidní? Jsem hrozný strašpytel. :D Moc díky.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
barca1 | 04.01.2026 21:11 | ID: 52310
Terka

Holky, souhlasím, Zlín bych doporučila taky. Je tam hodně příjemný prostředí, žádnej stres a máš pocit, že jim na tobě opravdu záleží. Všechno je na jednom místě, takže nikam neběháš a máš klid. Pro mě bylo důležitý, že jsem se nebála zeptat na cokoliv.

Margaretad | 05.01.2026 00:37 | ID: 52314
Terka

Za mě je nejdůležitější vybrat si místo, kde se cítíš v bezpečí a kde ti věci vysvětlí lidsky. V IVF Zlín jsem měla pocit, že nejsem „jen další případ“, ale konkrétní člověk. Bolesti jsem se bála zbytečně, spíš to bylo o únavě než o něčem dramatickým. Kdybych se rozhodovala znovu, šla bych stejnou cestou

Terka | 05.01.2026 01:16 | ID: 52316
Terka

Já byla darovat na IVF klinice ve Zlíně a fakt musím říct, že to bylo mnohem víc v pohodě, než jsem se bála. Personál úplně zlat, sestřičky i doktoři strašně milí, všechno vysvětlí. Samotnej odběr vůbec nebolí, jdeš na to v krátký narkóze, zákrok je rychlej a pak si jen chvilku poležíš a odpočíváš. Potom jsem cítila takovej tlak v podbřišku, něco jako slabší menstruační bolesti, ale nic hroznýho a během pár dní to bylo pryč.

Nikoleta | 06.01.2026 00:45 | ID: 52319
Terka

Moc děkuju Terčo. Hele a jak je to rizikový? Myslím třeba dlouhodobě, já ještě mimčo nemám totiž.

Terka | 07.01.2026 02:57 | ID: 52341
Terka

Hele Niki, nijak to nesnižuje šanci mít vlastní mimi i v budoucnu. Berou jen vajíčka, která by ten cyklus stejně odešly, žádnou zásobu ti neubírají. Předem ti udělají dost vyšetření, aby bylo jasný, že je všechno v pohodě, a kdyby tam bylo cokoliv rizikovýho, tak tě do toho nepustili.

zalozka