Ahojky.. používá někdo z vás menstruační kalhotky..?? Ted vidím hrozný boom kolem toho a říkám si pořád jestli to nezkusit.. jakou s tím máte zkušenost?? Jestli ano, či ne?? :-)
Sledování menstruačního cyklu jsem dlouho zanedbávala, ale chytré hodinky ARMODD Prime 3 GPS https://www.armodd.cz/armodd-prime-3-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ mi v tom udělaly pořádek. Hodinky nejen že mi samy připomínají blížící se menstruaci, ale zároveň ukazují, jak se během cyklu mění můj tep, nálada a spánek. Díky tomu už chápu, proč mám někdy energii na všechno a jindy bych nejraději zůstala doma s dekou. Všechno mám přehledně uložené v aplikaci a přizpůsobuji tomu tréninky i jídelníček. Dřív jsem měla pocit, že mě tělo „zrazuje“, teď vím, že jen potřebovalo, abych mu víc naslouchala. Hodinky se staly mým každodenním parťákem nejen při sportu, ale i při péči o sebe.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.