facebook
Dobré ráno, je neděle 7.12.2025 a svátek slaví Ambrož

dárek

První příspěvek v tématu dárek
Werushka90 | 18.09.2022 21:46 | dárek | ID: 38395
Werushka90

Ahojda.. začínám pomaloučku a polehoučku koukat po dárcích na vánoce.. řekli jsme si s rodinou že si dáme jen jeden malej dárek, nějakou blbůstku.. Ale nenapadá mě nic.. co budete kupovat vy? Už o tom přemýšlíte?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Lenanna | 29.02.2024 21:11 | ID: 46000
lenuliiinka

Nejradši tyhle věci vybírám naživo, baví mě to a většinou nemám nápady takže prostě koukám co mě zaujme. Mám moje oblíbené místo v Praze, kde vždycky vyberu super věci :)

Terka | 24.06.2024 21:06 | ID: 46793
lenuliiinka

Ahoj, když čtu debatu ohledně dárků, přišlo by Vám blbé, kdyby dostala kamarádka poukaz na clip in vlásky? Už dlouho řeší, že je má řídké, že se jí nelíbí apod. Tak si říkám, že bych Vánoce, případně i dřív narozeniny vyřešila takto? Co myslíte?

Zuzabartova | 03.11.2025 22:49 | ID: 51464
lenuliiinka

Vánoce se blíží a já už klasicky řeším, co dát manželovi. Chtěla jsem něco, co nebude jen ležet v šuplíku, ale opravdu využije. Nakonec jsem vybrala chytré hodinky ARMODD Silentwatch 8 Pro GPS https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-8-pro-gps-titanova/ Má rád sport, hlavně běhání a jízdu na kole, takže se mu bude hodit GPS a přehled o aktivitách. Navíc tyhle hodinky vypadají fakt elegantně díky titanovému provedení, takže je může nosit i do práce. Myslím, že ho tenhle dárek opravdu potěší a konečně bude mít přehled o tom, jak na tom fyzicky je.

Jaruška | 14.11.2025 14:06 | ID: 51567
lenuliiinka

Já teď přemýšlím, že bych nechala našim udělat pod stromeček fotoobraz z naší rodinné fotky a koukám na Impresi.cz, nemáte od nich někdo už něco doma?

Slunicko.77 | 17.11.2025 22:58 | ID: 51604
lenuliiinka

No... Já jsem třeba koupila švagrovi čokoládové nářadí od Janka, konkrétně pilník a posuvné měřítko - https://www.cokoladovnajanek.cz/sada-cokoladoveho-naradi--pilnik--posuvne-meritko--72/. On je kutil a myslím, že toto je přesně pro něj ???? Tak to je můj tip :)

Kajolka | 23.11.2025 22:02 | ID: 51693
lenuliiinka

Já letos beru dárky spíš prakticky, ale pořád chci něco, co potěší. A úplně jsem propadla dobrým kávám, takže rodině balím kvalitní zrnkovky. Budu ráda, za super tipy :)

Margaretad | 24.11.2025 17:17 | ID: 51708
lenuliiinka

Ahoj, jestli chceš fakt TOP dárek pro kávomilovníky, tak mrkni na tuhle výběrovku www.organicmarket.cz/brainmax-coffee--kava-honduras-shg-bio--zrno--1kg Je to BIO arabika z Hondurasu, ručně sbíraná, krásně čistá chuť s oříškama a čokoládou. Voní už při mletí a po uvaření má takovou příjemnou „krémovou“ strukturu – úplně jiná liga než běžný kávy.

Bára H. | 26.11.2025 09:56 | ID: 51737
lenuliiinka

Já jsem odstartovala nákup dárku na mých oblíbených svíčkách Yankee Candle, mají do konce listopadu Black Friday tak se dá pořídit za velké slevy https://www.yankeesvicky.cz/akce/black-friday/ jako bonus jsem si přibrala ten jejich adventní kalendář. U nás svíčky moc dlouho nevydrží

HancaN | 26.11.2025 14:26 | ID: 51747
lenuliiinka

Dáváte někdo pod stromeček mamce dárkovou kosmetickou sadu na pleť? Můžete prosím kdyžtak něco konkrétního doporučit?

zalozka