facebook
Příjemnou noc, je pátek 16.5.2025 a svátek slaví Přemysl

Jak zhubnout

První příspěvek v tématu Jak zhubnout
Terka | 18.04.2022 12:37 | Jak zhubnout | ID: 36223
Terka

Ahojky, nedaří se mi hubnout, chtěla bych nějaké to kilo dolů a váhu si udržet, neznáte nějakou účinnou dietu která vám v tomto pomohla? :-)

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
sabinka | 16.12.2024 22:36 | ID: 48449
Diana K.

Mám toto a jsem spoko :)https://www.notino.cz/unilakt/skorice-tablety-doplnek-stravy-napomahajici-redukci-vahy/

simona.novak23 | 22.12.2024 16:30 | ID: 48554
Diana K.

a jaké cvičení bys doporučila pro maminku, která není uplně zvykla cvičit? něco jednoduššího a co by mě bavilo s fajn lidma...

TanaH | 30.12.2024 18:27 | ID: 48567
Diana K.

Ahoj! Pokud jsi maminka, která s cvičením teprve začíná nebo hledá něco lehčího, rozhodně bych ti doporučila vyzkoušet cvičení v Zone4You. Mají tam skvělé lekce, které jsou ideální pro začátečníky. Například pilates nebo jóga jsou perfektní volby, pokud chceš začít pomalu, ale efektivně. Cvičení je šetrné, zaměřuje se na správné držení těla a protahování, což je skvělé nejen pro zpevnění svalů, ale i pro uvolnění stresu a napětí. Navíc mají skvělou atmosféru a fajn lidi, takže se tam budeš cítit opravdu pohodlně.

simona.novak23 | 31.12.2024 16:41 | ID: 48574
Diana K.

tak to mě moc laka, vypada to dobře podle tvého vyprávění, koukala jsem na stránky a asi si tam hned na novej rok zarezervuju nějaky skupinový cvičení

TanaH | 01.01.2025 21:00 | ID: 48576
Diana K.

určitě se jukni, jen nekdy ty dobré cvičení už jsou fuč, tak musíš s předstihem :))

Andreasina | 15.01.2025 18:08 | ID: 48635
Diana K.

Tak mně pomáhá jedině pohyb a cvičení. Prostě žádná dieta nezabírá:-(

Alenka z rise | 10.04.2025 23:23 | ID: 49402
Diana K.

Holky, konečně jsem se dokopala a začala pravidelně chodit do fitka! Teď bych si ráda pořídila nové oblečení na cvičení – máte tipy na značky, které jsou nejen kvalitní, ale i pohodlné? Budu ráda za každé doporučení!

Diana K. | 14.04.2025 00:33 | ID: 49444
Diana K.

Určitě doporučuju oblečení od značky NEBBIA – je kvalitní, krásně sedí a vydrží i náročné tréninky. Já objednávám vždycky z www.bestform.cz mají tam skvělý výběr a rychlé dodání. Se vším, co jsem si zatím pořídila, jsem maximálně spokojená.

zalozka