Ahojky, nedaří se mi hubnout, chtěla bych nějaké to kilo dolů a váhu si udržet, neznáte nějakou účinnou dietu která vám v tomto pomohla? :-)
Mám toto a jsem spoko :)https://www.notino.cz/unilakt/skorice-tablety-doplnek-stravy-napomahajici-redukci-vahy/
a jaké cvičení bys doporučila pro maminku, která není uplně zvykla cvičit? něco jednoduššího a co by mě bavilo s fajn lidma...
Ahoj! Pokud jsi maminka, která s cvičením teprve začíná nebo hledá něco lehčího, rozhodně bych ti doporučila vyzkoušet cvičení v Zone4You. Mají tam skvělé lekce, které jsou ideální pro začátečníky. Například pilates nebo jóga jsou perfektní volby, pokud chceš začít pomalu, ale efektivně. Cvičení je šetrné, zaměřuje se na správné držení těla a protahování, což je skvělé nejen pro zpevnění svalů, ale i pro uvolnění stresu a napětí. Navíc mají skvělou atmosféru a fajn lidi, takže se tam budeš cítit opravdu pohodlně.
tak to mě moc laka, vypada to dobře podle tvého vyprávění, koukala jsem na stránky a asi si tam hned na novej rok zarezervuju nějaky skupinový cvičení
určitě se jukni, jen nekdy ty dobré cvičení už jsou fuč, tak musíš s předstihem :))
Tak mně pomáhá jedině pohyb a cvičení. Prostě žádná dieta nezabírá:-(
Holky, konečně jsem se dokopala a začala pravidelně chodit do fitka! Teď bych si ráda pořídila nové oblečení na cvičení – máte tipy na značky, které jsou nejen kvalitní, ale i pohodlné? Budu ráda za každé doporučení!
Určitě doporučuju oblečení od značky NEBBIA – je kvalitní, krásně sedí a vydrží i náročné tréninky. Já objednávám vždycky z www.bestform.cz mají tam skvělý výběr a rychlé dodání. Se vším, co jsem si zatím pořídila, jsem maximálně spokojená.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.