facebook
Příjemnou noc, je čtvrtek 21.5.2026 a svátek slaví Monika

Soukromá školka v Praze

První příspěvek v tématu Soukromá školka v Praze
Myskovatera | 10.03.2026 19:20 | Soukromá školka v Praze | ID: 53132
Myskovatera

Prosím řešíme teď výběr školky pro naši dceru a já bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti ohledně soukromých školek a případně i podle čeho školku vybírat?

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Zuzabartova | 13.03.2026 22:28 | ID: 53179
Jolykonvalinka

Dlouho jsem se s manželem rozhodovala jestli dát naši dceru do soukromé či státní mateřské školky. Pak jsem ale viděla co všechno dokáží dětem v soukromé nabídnout, a že je tam navíc učí i angličtinu a bylo jasno. Vybrala jsem nakonec tady v Praze soukromou školku https://www.skolkylabut.cz/pobocky/labut-u-botanicke Mají tam i rodilé mluvčí, takže výuka jazyka je opravdu efektivní. Je to školka s malou zoo, mají tam činčilu, králíčka, agamy, želvy, morčátko a další malá zvířátka. Dcera je tam moc spokojená a to je pro mě hlavní.

sabinka | 19.05.2026 15:17 | ID: 53997
Jolykonvalinka

Můžu se zeptat, jaký program pro děti v Praze máte vyzkoušený a co se vám nejvíc osvědčilo? Hledám něco, kde se dá s dětmi strávit klidně i půl den nebo celý den, aby tam bylo víc aktivit na jednom místě – pohyb, hraní, nějaké tvoření nebo venkovní část

Jolykonvalinka | 20.05.2026 17:23 | ID: 54069
Jolykonvalinka

Pokud hledáš něco v Praze pro děti, tak my jsme třeba byli v Galerii Harfa a je tam toho docela dost pohromadě. Je tam třeba Harfiště (dětský koutek), Monkey’s Gym na cvičení pro menší děti, venkovní hřiště na střeše a pak i DinoPark, což je super hlavně pro starší děti

1

zalozka