Prosím řešíme teď výběr školky pro naši dceru a já bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti ohledně soukromých školek a případně i podle čeho školku vybírat?
Dlouho jsem se s manželem rozhodovala jestli dát naši dceru do soukromé či státní mateřské školky. Pak jsem ale viděla co všechno dokáží dětem v soukromé nabídnout, a že je tam navíc učí i angličtinu a bylo jasno. Vybrala jsem nakonec tady v Praze soukromou školku https://www.skolkylabut.cz/pobocky/labut-u-botanicke Mají tam i rodilé mluvčí, takže výuka jazyka je opravdu efektivní. Je to školka s malou zoo, mají tam činčilu, králíčka, agamy, želvy, morčátko a další malá zvířátka. Dcera je tam moc spokojená a to je pro mě hlavní.
Můžu se zeptat, jaký program pro děti v Praze máte vyzkoušený a co se vám nejvíc osvědčilo? Hledám něco, kde se dá s dětmi strávit klidně i půl den nebo celý den, aby tam bylo víc aktivit na jednom místě – pohyb, hraní, nějaké tvoření nebo venkovní část 
Pokud hledáš něco v Praze pro děti, tak my jsme třeba byli v Galerii Harfa a je tam toho docela dost pohromadě. Je tam třeba Harfiště (dětský koutek), Monkey’s Gym na cvičení pro menší děti, venkovní hřiště na střeše a pak i DinoPark, což je super hlavně pro starší děti 
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.