Ahojky holky :) No, tak jako budou vánoce a je na čase pokukovat po dárečcích pro děti :) No, ale jako. Co se tak dívám, tak některý shopy fakt neví, co by za ty hračky chtěly. Ovšem jsem narazila na shop momkids.cz, kde mají teda moc hezké věci a ceny naprosto bomba. Máte s ním zkušenosti?
Jaruško, my máme Baagl pro obě děti a zatím jsme s ním moc spokojení — batohy jsou kvalitní, drží tvar a vypadají hezky. Mají i pěkné sety (batoh + penál/taštička …), což je super, když chceš klidně rovnou „komplet“ pod stromeček %-)
Holky, dáte mi prosím doporučení na knížky pro děti, co se teprve učí číst? Nechci nic moc dlouhýho, spíš něco jednoduchýho, aby je to neodradilo hned ze začátku. Dcera má 6 let a písmenka už dává docela dobře. Budu ráda za osvědčené tipy.
Ahojky, u nás doma jsou strašně oblíbené nás knížky z edice První čtení – hlavně Hurá do Kaktusova a pak jako pokračování Hurá do psí školy. Jsou psané jednoduše, mají krátké kapitoly a dcerce se dobře čtou. Navíc jsou ty příběhy fakt milé a vtipné, takže ji to baví a chce číst dál. My jsme je četli nejdřív spolu a pak už si je malá brala sama https://ellamax.cz/products/prvni-cteni-hura-do-psi-skoly
Já sháním pro dceru nějakou kvalitní dřevěnou kuchyňku na hraní, kdo máte, můžete prosím sdílet odkud jste objednávali?
DanickaKa: Podívej se na feedo.cz, tam mají skvělý výběr i ceny 
Chtěla bych synovi koupit chytré hodinky s možností volání, kdo jste pořizoval, můžete prosím sdílet tipy a zkušenosti? 
Patyna: Podívej se na Carneo GuardKid, mají různé modely a my je pořídili oboum našim dětem a výborně se nám osvědčily 
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.