Dobrý večer, snažíme se o otěhotnění a 2x jsme podstoupili IVF v Praze a nic. Poradíte? Jaká klinika je na IVF nejlepší?
Dobrý večer, vybírám granulky pro štěňátko a narazila jsem na značku Marp. Kupujete ji někdo? Mají dobré granule?
Zdravím, poraďte - potřebovala bych tip na zážitkový dárek pro bratra, bude mít 18 let. Poradíte?
Zdravím, nemáte někdo dítko v jeslích Průhonická labuť v Praze? Napíšete, jestli jste s jesličkama spokojený?
Která pojišťovna aktuálně nabízí nejlepší nabídky pro pojištění? Máte přehled prosím? Ke které pojišťovně zajít?
Ahojda.. začínám pomaloučku a polehoučku koukat po dárcích na vánoce.. řekli jsme si s rodinou že si dáme jen jeden malej dárek, nějakou blbůstku.. Ale nenapadá mě nic.. co budete kupovat vy? Už o tom přemýšlíte?
Ahoj.. zajímalo by mě jestli si zpestřujete sex s partnerem nějakou erotickou pomůckou?? :-)
ahoja, je tu někdo kdo daroval vajíčka??? :-)
Doporučíte mi nějakou dietu která vám pomohla k hubnutí?? Potřebovala bych něco málo shodit.. tak ráda vyzkouším cokoliv :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.