Dobrý den, nemáte tu někdo problém se spánkem, nebo spíš celkově s usínáním? Co by mi mohlo pomoci s lepším usínáním? 
Holky jak řešit s mužem jeho problém s erekcí? Jak se s ním o tom vůbec bavit?
Ahojky, jak okořenit s partnerem sex? Nějaké nápady?:-)
Ahoj. řešil z vás někdo Ivfko? S manželem se snažíme o miminko a moc nám to nejde:-(
Zdravím všechny, kde najdu nabídku romantických pobytů pro dva, poradíte?
ahojda.. Hledám nějaký pěkný a originální dárek pro kamarádku.. ale nic mě nenapadá :-( Co kupujete svým kamarádkách vy, jako dárek třeba k narozeninám, nebo k svátku??
Ahojkyyy. pořád mi všude skáče reklama na ketodiet.cz Říkala jsem si že bych se poptala jestli s ní máte nějaké zkušenosti.. jestli dobré nebo ne.. A mohli by jste tuto dietu doporučit? :-)
Kde si nechat udělat kvalitně reklamu na auto? Jaká je vaše zkušenost? Potřebujeme udělat 4 auta tak, aby to lidi opravdu zaujalo.
Holky potřebuji vědět na čem jsem. Potřebovala bych doma a u manžela v kanceláři nastražit skryté kamery. Dělal jste to někdo? Jakou kameru použít, aby si toho nevšimnul?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.