Ahoj chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenost sporodem v Liberecké nemocnici.
Ahoj, tak jsem se začala poohlížet po kočárkách. Myslela jsem, že to bude celkem snadné, poměr velikost, barva, hmotnost a cena a tak.... Ale jsem z toho docela překvapená. Tolik různých typů. Jak vybrat ten nej? Poraďte prosím
Ahoj, poprvé jedeme s naším synem k moři. Bojím se, aby nešlápl na ježka. Myslíte, že boty do vody budou stačit? Nemám s tím zkušenost. Díky za rady
Ahoj, zajímaly by mě vaše zkušenosti s tím, od kdy cestovat s dětmi k moři. A rovnou letecky, nebo je lepší autem, kde se dá kdykoli udělat přestávka?
Ahoj holky, mám na Vás dotaz kamarádka je už po třech neúspěšných těhotenstvích a je z Prahy. Odhodlala se že pujde do Pronatal Praha. Nemá někdo s touhle institucí zkušenost? např co sebou apod? Děkuju
Ahojky, máte někdo zkušenost s tzv. sachsridovými vlnami? Slyšela jsme o tom a přijde mi to dost brutální...pro hodně pevnou vůli...
Ahoj holky, je to sice dotaz mimo tenhle server, ale pokud jste si brali hypotéku tak od koho? Chceme začít stavět, tak mě napadlo se tu zeptat na názor.
Během těhotenství bývá žena hodně unavená. Moje rad je jít si lehnout. Ono to vypadá, že pak pořád jen ležíte, ale ono opravdu se nemá nic lámat přes koleno. TAkže děvčata spinkat a spinkat.
Ahoj, jaký máte názor na stříhání vlasů během těhotenství? Nění to pro ně větší zátě? Nemám s tím počkat až po porodu?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.