Dobrý den, doporučíte prosím nějaký doplněk stravy na snížení hladiny cholesterolu? Děkuji.
Prosím dávali jste miminkum od narození probiotika ? Se bojím aby ho z toho nebolelo bříško.
Holky, prosím o radu. Dcera si k vánocům přeje kabelku. Takto mi to podala. Opravdu ale nevím, co si pod tímto představit, natož kde koupit nějakou kvalitní... Je jí 17... Kam si pro kabelky chodíte vy?
Znáte prosím https://www.pilulka.cz/persen-forte-por-cps-dur-40? Na úzkost a neklid?
Zdravím, kolegyně mi doporučila užívat Melatonin, protože mám problém s usínáním. Jaký na to máte názor?
Maminky, poslední dobou mi hodně padají vlasy a zhoršila se mi pleť, co s tím?
Maminky, poslední dobou mi hodně padají vlasy a zhoršila se mi pleť, co s tím?
Zdravím maminky, doporučíte mi nějaké probiotika pro dospělé?
Holky, jednoduchý dotaz - jak bojujete s nedostatkem energie? S takovou podzimní únavou?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.