Ahoj maminky, jak se daří? :) prosím o radu. Zrovna si vybírám vybavení do kuchyně a teď je na pořadu dne digestoř… Co myslíte, jaká značka je opravdu spolehlivá?
Holky, mám vybranou postýlku na shopu Babyplace… Zkušenosti s tímto obchodem?
Zdravím, poradíte originální dárek na vánoce pro chlapa? Došla mi inspirace
Mám pocit, že už má a dostal všechno.
Ahoj maminky. Slyšela jsem že při proteinový diete se hubne snad již po prvnim dni na diete. Není to nebezpečné?
Pěkný den :) Měla bych dotaz… Svatba v zahraničí - ano nebo ne? Já nevím, no… Ale docela bych do toho šla. Je nějaká destinace, která stoí za to teď na podzim? Jde mi teda i o to, aby to bylo spojené se svatební cestou. Díky moc za tipy!
Chtěla bych se zeptat. Na trhu je spousty společností, které nabízejí střešní nosiče.... My ale nevíme, pro koho se rozhodnout. Jaká značka se osvědčila vám. Docela se nám líbí nabídka od neumann. Zkušenosti?
Poradili bysme mi prosim nejaky kvalitní eshop, kde prodavaji erotické pomucky? Děkuji
Maminky, používáte některá u dětí mořskou vodu proti rýmě? Pomáhá to?
Ahoj maminy, je tu prosím někdo, kdo má zkušenosti se společností Kruk? Jak se vám s ní spolupracovalo? Jsou ochotní nebo trvají na okamžitém zaplacení?Dnes mě kontaktovali, tak nevím, co můžu čekat. Telefon jsem nevzala, nebyla jsem u něj, tak čekám zítra... Díky moc za každý postřeh a za každou radu!
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.