Dobrý den, místo kterého léku mohu užívat Echinaceu? Na https://zdravi-nemoc.cz/echinacea-trapatka-nachovaje dost info, ale toto ne, děkuji
Holky, braly jste i při kojení ještě vitaminy, nebo jen do porodu, a potom už ne?
MOhla bych dostat tip, kde bych pořídila pěkný přebalovací pultík ? :)
Maminy, tak jsem si říkala, že je nejvyšší čas o sebe začít pořádně pečovat. Už chodím na masáže, nehty a ještě bych ráda nějaké kosmetické ošetření. Trápí mě kruhy pod očima. Co s tím?
Ahoj maminky, když jsem doma, tak většinou synkovi vařím, ale říkala jsem si, že na cestování to vařené jídlo není moc pohodlné. Docela mě nadchly kapsičky do ručičky. Pro děti naprosto dokonalé. Chci dát synovi jen to nejlepší, tak mu nakupuji sunárek do ručičky a malý ho má moc rád, nejvíce ty ovocné (mají velký obsah ovoce,takže je kvalitnější než ty ostatní levné)
Co vasi drahe polovicce udelalo nejvice radost? Hledam typ na darek.
AHoj chtěla bych se zeptat jestli používáte nějaké speciální aviváže a prací prostředky na miminkovské oblečení ?
Nemáte vyzkoušené nějaké sérum na růst řas, které fakt funguje ? :) Ráda bych něco vyzkoušela, protože jsem si nějakou dobu nechávala řasy prdlužovat, takže dostaly pěkně zabrat a teď bych ráda dala dopořádku ty svoje, protože po sundání umělých tam skoro nic nemám :(
Ahoj, vy co máte doma holčičky, tak řešíte u nich obvzlášť něajk intimní hygienu ? Zajímalo by mě jestli jsou nějaké speciální mydálka nebo gely určené pro tyto partie pro děti ?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.