facebook
Dobré odpoledne, je sobota 21.6.2025 a svátek slaví Alois

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Ivous | 16.12.2022 14:40 | ID: 208

Ahoj, chci se zeptat co dělat když přišel manžel s tím, že se chce rozvést? Jsem na začátku těhotenství a začínám mít deprese

Krysta | 24.03.2014 16:09 | ID: 210

Neznáte nějakou dobrou kliniku v Liberci kam se obrítit při léčbě neplodnosti? Kamarádka to už řeší strašně dlouho a našla, že v Liberci je snad pouze Genet.

Verča | 23.07.2013 10:15 | ID: 213

Ahoj holky chci se zeptat, jak je to s bolestí a hlavně zvracením v druhém trimesrtu? už mě to někdy opravdu nebaví. každé ráno špatně

Verča | 15.08.2013 20:36 | ID: 237

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s testem na těhotenskou cukrovku? Dělá se u každé těhotné? Četla jsem, že větší riziko je u žen, které jsou starší 30 let, což je můj případ, tak mám z toho obavy. A jak to probíhá?

Dáša | 26.08.2013 10:42 | ID: 245

Ahoj mamky, mám dotaz zda nějaká z Vás neví, kolik si teď můžu přividělat u mateřské. Našla jsem informaci, že neomezeně, ale přijde mi to divný.

Evča | 10.09.2013 08:53 | ID: 246

Ahoj, chtěla bych se zeptat na ty šílený teploty. Jsem těhotná a včera už mi bylo hodně špatně. Byli jsme na výletě a z toho horka se mi uděllao fakt špatně. Může to mít nějaký vážný vliv na mimčo?

Dominika | 07.11.2013 17:24 | ID: 247

Ahojky, mám dotaz jsem v prvním trimetru a ráda bych už pomalinku začala nakupovat kojenecké oblečení máte někdo nějakou radu?

Laura | 01.09.2020 11:33 | ID: 250

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s vitamíny pro těhulky? Co jsem si tak zjišťovala, tak názory se opravdu různí. Jedni jsou proti s důvodem, že je to stejně chemie a rodí se pak celké děti. Další odborníci pak tvrdí, že v dnešní stravě není dostatek všech potřebných látek, takže by se nějaké doplňky užívat měly. Já jsem na vážkách jestli něco užívat nebo ne.

Dáša | 09.09.2013 11:08 | ID: 258

Ahoj už jedno miminko mám, ale to žádnou žloutenku nemělo. Teď se kamarádce narodilo miminko a museli zpět do nemocnice aby malého ozářili. nemáte s tím někdo zkušenost?

zalozka