Ahoj, chci se zeptat co dělat když přišel manžel s tím, že se chce rozvést? Jsem na začátku těhotenství a začínám mít deprese
Neznáte nějakou dobrou kliniku v Liberci kam se obrítit při léčbě neplodnosti? Kamarádka to už řeší strašně dlouho a našla, že v Liberci je snad pouze Genet.
Ahoj holky chci se zeptat, jak je to s bolestí a hlavně zvracením v druhém trimesrtu? už mě to někdy opravdu nebaví. každé ráno špatně
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s testem na těhotenskou cukrovku? Dělá se u každé těhotné? Četla jsem, že větší riziko je u žen, které jsou starší 30 let, což je můj případ, tak mám z toho obavy. A jak to probíhá?
Ahoj mamky, mám dotaz zda nějaká z Vás neví, kolik si teď můžu přividělat u mateřské. Našla jsem informaci, že neomezeně, ale přijde mi to divný.
Ahoj, chtěla bych se zeptat na ty šílený teploty. Jsem těhotná a včera už mi bylo hodně špatně. Byli jsme na výletě a z toho horka se mi uděllao fakt špatně. Může to mít nějaký vážný vliv na mimčo?
Ahojky, mám dotaz jsem v prvním trimetru a ráda bych už pomalinku začala nakupovat kojenecké oblečení máte někdo nějakou radu?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s vitamíny pro těhulky? Co jsem si tak zjišťovala, tak názory se opravdu různí. Jedni jsou proti s důvodem, že je to stejně chemie a rodí se pak celké děti. Další odborníci pak tvrdí, že v dnešní stravě není dostatek všech potřebných látek, takže by se nějaké doplňky užívat měly. Já jsem na vážkách jestli něco užívat nebo ne.
Ahoj už jedno miminko mám, ale to žádnou žloutenku nemělo. Teď se kamarádce narodilo miminko a museli zpět do nemocnice aby malého ozářili. nemáte s tím někdo zkušenost?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.