Tak maminky, za měsíc jedeme k moři. Fakt už se docela dost těším. Jedeme s 2r miminem. K moř jedeme poprvé. Chci se s vámi poradit, jaký koupit opalovací krém, aby byl i voděodolný a nejlépe na přírodní bázi?
Mám dotaz na kosmetiku, kterou používáte. Já mám docela problém s tím, že ne všechna kosmetika mi sedne. Mám nějakou citlivou pleť. Každopádně, narazila jsem na přírodní bio kosmetiku https://www.milujubio.cz a docela mě to zaujalo. Ráda byl ale věděla info od někoho, kdo tuto kosmetiku používá... Děkuji.
Ahoj holky, přemýšlíme se snoubencem nad svatbou v zahraničí, zatím se nejvíce přikláníme nad Mauriciusem, chci se zeptat zda taky s tímto druhem zařizování svatby nemá někdo zkušenost? Děkuji.
Našla jsem skvělý recept na škvarkové placky, dnes jsem je dělala k obědu a všichni jsme si moc pochutnali. Jestli máte rádi škvarky, tak tuhle dobrotu určitě také vyzkoušejte, recept mám z http://vsestihnu.cz/media/__trashed/ . Sice to nějakou dobu zabere, hlavně než vykyne těsto, ale stojí to zato.
Ahoj holky, budu mít v srpnu svatbu a chtěla bych si nechat prodloužit vlasy.Asi jen ty clip-in abych to pak mohla sundat. Kde jste kupovaly?
Zdravím, ráda bych se zeptala, jak řešíte přivýdělek, když jste vedené na úřadu práce? Někdo mi totiž říkal, že příjmy do 5tis Kč dávku nijak neovlivní. Pak jsem ale četla na https://www.1job.cz/prispevek/nekolidujici-zamestnani-pri-podpore , že letos už to neplatí a jestliže chci pobírat sociální dávky, tak si nemohu přivydělat ani korunu. Je to pravda?
Holky, kde kupujete kosmetiku? A jakou značku? Mě ty profláknutý z drogerky vůbec nesedí, nevím, nějak mi vadí na pleť, takže potřebuju doporučit nějakou šetrnou, nelépe přírodní... Díky moc :)
Dobrý den Mám 8 letého vnuka,který ztratil otce ještě dříve než se narodil.Po jeho narození se babička z otcovi strany k němu vůbec nehlásila.U soudu proběhlo řízení kvůli pravosti otcovství,zemřelého otce,soud otcovství potvrdil.Do 3 let věku dítěte se o něj babička z otcovi strany nestarala,jako by neexistoval.Po nástupu malého do školky najednou obrátila,žádala k soudu o opatrovnictví,když nepochodila,aspoň žádala úpravu styku s vnukem.Malý u mě trávil spoustu času,nejraději by u nás bydlel.Vždy u mě chce být co nejdéle,jenže druhá babička neustále dělá problémy.Vnuk k ní musí i když nechce,neustále navštěvuje s vnukem hospodu,kde ona popíjí,je málokdy střízlivá,není s ní rozumná domluva.O prázdninách si ho nebere vůbec a nebo naopak ho chce pořád.Vnuk k ní nechce jezdit,ale musí,protože to za něj rozhodl soud.Ráda bych mu pomohla,ale nevím jak,matka se s ní nechce hádat,už ji několikrát napadla slovně i fyzicky,tak se bojí.Poradíte mi,co dělat?
Ahoj, kde prosím necháváte dělat pro pejsky ty pěkné obojky se jmény ? :) Nedaří se mi nic takového najít a určitě bych něco takového chtěla nechat udělat naší fence.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.