Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli tu někdo nechodí na nějaké procedury, co likvidují celulitidu ? Ráda bych se jí zbavila, ale v těchto věcech se moc nevyznám, takže si ráda nechám poradit.
Zdravím Vás dámy, zajímalo by mě, jak se udržujete fit? Chodíte někam cvičit nebo si vystačíte s nějakým tím protažením doma? A jaké cvičení volíte? Říkala jsem si, že bych se už měla začít trochu hýbat, tak jsem se zapojila do tohoto programu - http://www.cvicimedoma.cz/, nechcete se připojit? Posílají mi instruktážní videa na mail se cvičením i o tom jak jíst, zrovna jsem zkoukla dnešní, čtvrté, a jsem naprosto nadšená. Současně tam probíhá i soutěž o zajímavé ceny a vstup je ještě na pár dní zdarma, tak na to 100 % mrkněte. Wink
Ahoj, máte někdo dítě v soukromé školce? je lepší než ta státní?
Ahoj, holky používáte Peelingovou masku na ruce?
Ahoj, poradte mi cim zpestrit a ozivit sex?
Ahoj, budu zařizovat dětský pokoj, jakou postel mám koupi nějakou malinkou, nebo rovnou velkou postel?
Kupoval někdo z vás postel s úložnými prostory, která je zvýšená?
Ahoj, doktorka mi doporučila koupit si balanční míč, kvůli zádům, mám je po porodu pořád bolavé
Mám dítě v 5 třídě, manžel mi pořád říká, ať mu koupím nějaké knihy, aby více četl a neseděl u počítače, co čtou Vaše děti?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.