Ženy, co vy a kosmetika, mate cas nakupovat v obchodech, nebo si ji radeji vyberete na netu?
holky jaký používáte hřebeny nebo kartáče pro dětičky...malá nesnáší česání,tak se chci zeptat,jestli neznáte nějaký netahavý :)
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s tímto mlíkem http://www.humana.cz/produkt/humana-anticolic/ při bolesti bříška? Doporučila nám ho MUDr., ale zajímaly by mě zkušenosti.
Jak řešíte padání vlasů po porodu? Ocením každou radu z přírody. :)
Dobrý den, může mi někdo doporučit nějakou mastičku, která je vhodná na masírování kloubů a ztuhlých svalů ?
Ahoj maminky, kde prosím nakupujete dětské zimní oblečení a doplňky na hory pro děti ?
Ahoj, nemá některá maminka doma kočárek Emmaljunga ? Velice se mi líbí a zajímalo by mě, co všechno umí :)
Ahoj maminky, používáte někdo hodinky s GPS? Jezdíme hodně po dovolených, na hory a na výlety. Náš malý je takový snílek, a občas se někde zakouká a zapomene. Měla bych ho raději pod dohledem, abych byla klidnější.
Máte nějaké tipy na designové obchody na netu? zařizujeme byt a hodili by se nám nějaké vaše zkušenosti kde jste objednávali nábytek do dětského pokojíčku, kuchyně,.. Děkuji moc
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.