Ahojky, kdopak mi poradi nejake elektrokolo, kupoval jste nekdo nekdy?
Mohu Vám doporučit ubytování na Praze 10 v rezidenci Topolove, odkaz http://www.rezidencetopolova.cz/cz/apartman-praha-10/ meli jsme apartmán s manželem a dítětem. Super , čisto pěkné.
Dobrý večer, zajímalo by mě co si myslíte o overalech pro dospělé, našla jsem je na jednom webu, jsou na doma nebo párty, píšou že jsou pohodlné, tak přemýšlím, že bych vzala celé rodině:-)
Dáváte dětem také nápoj himalyo?
Pěkný den... Prosím o info o seznamce pinkilin.com. Všude na ni vidím reklamu, dívala jsem se na jejich web, vypadá dobře. Jen bych chtěla znát názor těch, které tuto seznamku už znají. Díkec :)
Dobrý den ženy, mám opět dotaz .. tentokrát na trochu intimnější téma. Po porodu mi začaly trochu problémy s inkontinencí. Ve 44 letech nevím jestli je to normální. Používáte nějaké cviky nebo pomůcky a tak ?Budu ráda za každou odpověď 
Dobrý den, prosím o radu…Potřebovala bych pomoct s odvykáním kouření. Můžete prosím doporučit přípravek na odvykání? Některé mi přijdou docela drahé a než do nich investuji, tak bych ráda znala jejich účinnost. Děkuji
Ahoj maminky, poradíte mi prosím, kde bych sehnala nějaké pěkné a zároveň ne příliš drahé oblečení pro malou (2 roky)?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s mlékem pro děti od Sunaru? Ze zdravotních důvodů přecházím na UM. Sunar mi byl doporučen kamarádkou. Máte s ním nějaké zkušenosti?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.