facebook
Dobrý podvečer, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Krisdlabalova | 11.10.2025 09:23 | ID: 51097

Tak jsem se konečně rozhodla, že si pořídím pořádný kuchyňský robot. Potřebuju mixovat první příkrmy pro mimčo, šlehat, hníst těsta, strouhat zeleninu, občas i maso. Pečeme hodně, tak hnětač se mi bude hodit. A když už, tak ať je to kvalitní a vydrží. Holky, jaký máte zkušenosti, co byste doporučily?

Kajolka | 16.10.2025 00:11 | ID: 51098

Holky, přemýšlím o zvětšení prsou a pořád nevím, ke komu jít. Chci, aby výsledek vypadal hezky přirozeně, ne uměle nebo přehnaně. Máte tip na doktora, který to fakt umí a dá se mu věřit?

Greplovahan | 22.10.2025 10:21 | ID: 51100

Dobrý den, chtěla bych pořídit pro syna na Vánoce herní křeslo. Můžete mi prosím někdo poradit s výběrem?

verkaherka001 | 26.11.2025 18:17 | ID: 51114

Dobrý den, poradíte mi prosím někdo jak vybrat kvalitní vysavač i s mopem? Jakou máte zkušenost ohledně jeho používání, dokáže opravdu udržovat podlahu pěkně čistou?

Zuzabartova | 23.10.2025 09:48 | ID: 51115

Maminky prosím poraďte mi, kde nakoupit dobré a kvalitní cukrovinky na Mikuláše pro děti. Něco co není jen tak v obchodech bych ideálně chtěla vybírat.

Slunicko.77 | 03.12.2025 11:35 | ID: 51116

Holky, máte někdo zkušenost s nějakým online kurzem pro nastávající maminky? ???? Přemýšlím, jestli má vůbec smysl něco takovýho pořizovat, nebo jestli stačí klasické info z porodnice a z internetu.

Alenka z rise | 12.10.2025 13:53 | ID: 51120

Tak jsem se konečně rozhodla, že si pořídím pořádný kuchyňský robot. Potřebuju mixovat první příkrmy pro mimčo, šlehat, hníst těsta, strouhat zeleninu, občas i maso. Pečeme hodně, tak hnětač se mi bude hodit. A když už, tak ať je to kvalitní a vydrží. Holky, jaký máte zkušenosti, co byste doporučily?

Diana K. | 12.10.2025 14:10 | ID: 51121

JáKarla | 19.10.2025 18:18 | ID: 51124

Ahoj, je tu někdo kdo používá něco kromě hormonů, co mu pomohlo na šílené pocení v rámci menopauzy? Je to opravdu už neúnosné. :(

zalozka