facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
verkaherka001 | 21.07.2025 11:10 | ID: 50329

Ahoj, kde si zřizujete pojištění? Jak cestovní, tak i životní? Dá se to on-line, ať nemusím obvolávat pojišťovny. Moc díky.

Patyna | 04.10.2025 14:10 | ID: 50333

Ahoj, hledám nějaký hezký, minimalistický kočárek, který bude nejlépe v nějaké neutrální barvičce (krémová, černá, béžová). Zároveň aby byl bezpečný. Moc díky za vaše tipy. ????

Skvarilova | 23.07.2025 09:39 | ID: 50358

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost, která online lékárna funguje i s online poradenstvím? Máte takovou zkušenost prosím?

Terka | 12.09.2025 22:01 | ID: 50377

Můžete mi poradit prosím, co u chlapů nejvíce pomáhá na erekci? Jakou máte ostatní zkušenost? Můj chlap je z toho totiž opravdu zničený, že mu to nefunguje tak jako mu to fungovalo dřív, tak bych mu chtěla pomoct....

Myskovatera | 26.07.2025 16:45 | ID: 50378

Pěkný den přeji, našla bych tu prosím někoho, kdo řešil problém s chutí na sex a poradil by mi co mu na to pak případně nejvíc pomohlo? K tomu, aby zase měl pořádnou chuť?

verkaherka001 | 15.09.2025 16:47 | ID: 50383

Ahoj holky Sháním nějaký spolehlivý krabičky na jídlo, hlavně aby se mi neotevřely v batohu. Ideálně něco lehkýho a na výlety, co fakt dobře těsní. Doporučíte mi nějaký? Díky moc

Kajolka | 09.09.2025 12:59 | ID: 50385

Ahoj, jaké máte zkušenosti s granulemi s obsahem obilovin vs. grain-free variantami? Zajímalo by mě, co vašemu pejskovi víc sedlo a jestli jste pozorovali nějaký rozdíl třeba na srsti nebo trávení.

Krisdlabalova | 30.09.2025 07:36 | ID: 50386

Ahoj holky, přemýšlím, kde je ta hranice mezi vytrvalostí a zbytečným trápením. Máte některá zkušenost s tím, kolik IVF cyklů má smysl zkusit, než si člověk řekne "už dost"? Vím, že je to individuální, ale zajímají mě vaše příběhy, co všechno jste zvládly a kdy jste to třeba vzdaly. Nebo právě naopak vytrvaly a dočkaly se. ???? Díky za sdílení!

JáKarla | 15.09.2025 21:55 | ID: 50387

Ahoj, už delší dobu mě trápí únava, která se táhne i přesto, že se snažím víc spát, jíst celkem zdravě a nehrotit stres. Ráno se budím bez energie a přes den mi chybí síla na běžné věci. Spíše než únava po náročném týdnu je to takové dlouhodobé vyčerpání. Je tu někdo, kdo si tím prošel a ví jak proti tomu účinně bojovat?

zalozka