Ahoj maminky, chtěla bych se po porodu dát trochu do gala - hlavně moje holky (prsa), byli jste některá na modelaci, kde jste byli spokojené? Jak s přístupem, cenou tak i výsledkem? Moc díky! ????
Ahoj, je mi 38 a nemůžu otěhotnět, myslíte že v mém věku je to ještě možné? Díky moc za zkušenosti.
Ahoj, mám problém najít našemu psíkovi granule. Proto hledám nějaké opravdu chutné. Znáte nějaké chuťově bezkonkurenční?
Ahojky
letos letíme s dětma do Maroka, nebudeme v rezortu, ale cestujeme po vlastní ose. Máme v plánu pár dní v Marakéši a pak někam k moři, zatím vybíráme. Byl tam někdo s dětma? Co se fakt vyplatí vidět nebo zažít? Nějaký tipy, co je bavilo, nebo co radši vynechat? Budu ráda za zkušenosti :-)
Dobrý den, chystáme se na vybudování nové sprchy do koupelny. Můžete mi poradit prosím, jak udělat co nejlépe podlahu ve sprše?
Doporučíte mi někdo prosím ideální sprchový žlab do sprchového koutu? Který je nejlepší z hlediska čištění a udržování?
Dobrý den, potřebovala bych prosím poradit ohledně výběru ojetého auta. Můžete mi někdo poradit kde vybírat auto za rozumnou cenu?
Ahoj holky, řeším dárek pro dceru (3 roky), kterou baví přesýpání a třídění věcí. Chtěla bych něco, co zároveň rozvíjí motoriku a soustředění. Nechci žádné blikátka – hledám spíš něco klidného a hezkého. Máte nějaký tip?
Dobrý den, zvládnul by jste mi prosím někdo poradit, jak se co nejrychleji dostat s dcerou v Liberci nebo okolí ( klidně dojedeme) na změření zraku prosím?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.