Ahojky, kolika z vas vydrzelo kojení? A delate proto neco?
Cetla jsem ze se daji v lekarne sehnat tabletky pro lepsí mleko, mate to nekdo vyzkousene?
Chci se podělit , brouzdala jsem po webu ohledně kosmetiky . Našla jse tuto kosmetiku a objednala Natura & Benessere Sprej 200 ml sprej Aloe Vera dobře se využívá vyživující a zvláčňující vlastnosti Aloe Vera a olivového oleje a uleví suché pokožce, např. působení na sluníčku, větru. Sprej se aplikuje, výborně roztírá a nezanechává pokožku mastnou. Je pro celou rodinu. Zkuste nic za to nedáte.
Ahoj holky matka přítele s dítětem nesouhlasí a řekla přítelovi at se od stěhuje takže jako rozrušení a malo peněz na byt takže jsme šli k mím rodičům ale jako vopruz mamka na mě furt lež nic nedělej já u vařím tak docela nuda ahoj
Ahoj holky matka přítele s dítětem nesouhlasí a řekla přítelovi at se od stěhuje takže jako rozrušení a malo peněz na byt takže jsme šli k mím rodičům ale jako vopruz mamka na mě furt lež nic nedělej já u vařím tak docela nuda ahoj
Koupila jsem si přípravek Natura & Benessere Acqua Clean, čistící roztok 250 ml
Antibakteriální vodní roztok. Přírodní čisticí prostředek pro úklid a údržbu úklidového nářadí pracujícího s vodou. Stačí pár kapek a umyjete krásně podlahy . Doporučuji . 
Přírodní vitamin B-komplex 90 ks,doplněk stravy se vyrábí speciálním šetrným postupem z pohankových klíčků. Poskytuje bohaté spektrum vitamínů B v přírodním prostředí. Již 3 kapsle denně, Doporučená denní dávka 3 x denně 1 kapsle.Je důležitý na kostě.
ahoj holky jsem 3 hodiny po porodu a miminka už kojim je to uplně super seme na pokoji dvě a obě máme dvojčata je to pohoda i když kojíme o sto šest obě bud bečí holka nebo kluk oda jsou super porod byl v pohodě trval dvě hodiny takže odpočívam přebaluju kojim přebaluju odpočívam staráme se odě ahoj malé bečíja 
Ahoj maminy, jak očišťujete tělíčka? Já hledám nějaký způsob jak mu ulevit po zimě. Prcek má 3 roky, cvičím a jsem taková aktivní mamina. Co poradíte ?
Zakoupila jsem ještě pro své dítě Natura & Benessere Baby Care vlasový a tělový šampón 200 ml
Šetrný 100 % certifikovaný organický dětský šampón na vlasy a tělo 200 ml s vysokým podílem Aloe Vera, Olivového oleje a dalších pečujících bylin v BIO kvalitě. Je to super. Pro bezpečné a jemné mytí, pro tu nejcitlivější pokožku. Nedráždí oči,je prostě jedinečný. Doporučuji 

2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.