facebook
Dobré ráno, je středa 4.6.2025 a svátek slaví Dalibor

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Terka | 19.07.2024 00:42 | ID: 46921

Ahoj holky. Můžete mi doporučit nějaký kvalitní kufr co vydrží? V srpnu se chystáme na dámskou jízdu, tak bych ideálně ráda nějaký co je lehký a dobře se s ním jezdí. Doma máme jen takovej starej krám :D

lenuliiinka | 26.07.2024 00:06 | ID: 46924

Ahoj holky, trpíte některá na křečové žíly? Já s nimi mám problém a ráda bych se poradila, co by mi mohlo pomoci. Vyzkoušela jsem už několik metod, ale výsledky zatím nejsou ideální Co vy? Jak jste na tom? Máte nějaké osvědčené tipy, léčebné metody nebo přípravky, které vám pomohly? Zajímá mě jakákoliv zkušenost, ať už se jedná o domácí recepty, babské rady, cvičení, krémy nebo dokonce lékařské zákroky. Díky moc :)

Alenka z rise | 19.07.2024 15:03 | ID: 46930

Dobrý večer, doporučíte mi kvalitní vonné tyčinky, které mají intenzivní a příjemnou vůni? Dávám hodiny jogy a skvělá vůně zase pozvedne hodinu.

Patyna | 17.09.2024 13:40 | ID: 46952

Máte doma někdo filtr na pitnou vodu, který filtruje na kvalitu kojenecké vody? Můžete prosím poradit s výběrem?

verkaherka001 | 27.08.2024 08:56 | ID: 46971

Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat jestli jste některá se svým chlapem řešila jeho problém s erekcí a případně co na to u chlapů opravdu pomáhá?

Zuzabartova | 22.07.2024 18:18 | ID: 46972

Prosím prosím pěkně, poradíte mi někdo, jak vybrat kvalitní kamery okolo domu prosím?

TanaH | 18.08.2024 10:31 | ID: 47007

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda cvičíte doma nebo jste se vložili do rukou nějakého ,,zázračného,, trenéra v posilovně. Bydlím v Brně, tak bych byla ráda, za nějaké doporučení kam jít?

sabinka | 25.07.2024 16:36 | ID: 47009

Krásné letní odpoledne. Pochlubte se, jaké máte doma křeslo? Čmuchám po inspiraci. Chci si v ložncii udělat čtecí koutek

HancaN | 22.05.2025 18:30 | ID: 47012

Zdravíčko, po porodu se mi strašně zhoršila imunita a jsem každou chvíli na hromadě dost mi to komplikuje život, protože musím fungovat v domácnosti a starat se o dceru a když onemocním, tak to pak ode mě postupně doma stejně všichni chytnou. A nejvíc mě trápí právě to, že je dcera kvůli mě pak taky tak často nemocná :-( Co vám pomáhá na imunitu? Říkala jsem si, že zkusím nějaký pilulky a uvidím.

zalozka