Kdo používáte nosítko, můžete prosím poradit nějaké opravdu dobré pro 4 měsíční miminko?
Dobrý večer, budu ráda za doporučení na dobré knihy pro 8 letého kluka? Co Vaše kluky baví číst?
Zdravím, holky poradíte - mám dost zničené vlasy z věčného barvení a chtěla bych vlasy nějak ozdravit nebo celkově zlepšit kvalitu - jak na to?
Zdravím, holky - máte prosím někdo zkušenost s barvením vlasů čistě přírodní barvou? Jak jste spokojené a jaká je potom kvalita vlasů?
Zdravím, můžete mi prosím někdo poradit ohledně pořízení kamer do venkovního prostoru našeho pozemku k jeho zabezpečení?
Dobrý den, prosím kdo máte za sebou výběr dětské chůvičky. Můžete mi poradit jak vybrat tu správnou?
Dobrý večer, maminky - pochlubte se prosím, jaké máte kočárky pro miminka? Doporučíte dobrou značku, která zvládne každý terén a ještě dobře vypadá.
Ahojky holky :) Prosím, měla bych dotaz na to, jak si upravujete krátké vlasy? Mně prostě dlouhodobě nechtějí růst. Už jsem brala všechno možné na podporu růstu, ale bohužel, nechce se jim. A tolik přitom toužím po dlouhých vlasech... Tak bych se chtěla zeptat na to, jak vy upravujete krátké vlasy?
Dobrý den, dokážete mi někdo prosím poradit, jak na lepší imunitu? Co udělat pro své tělo, aby mělo zase lepší obranyschopnost?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.