facebook
Příjemnou noc, je pondělí 23.6.2025 a svátek slaví Zdeňka

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
HancaN | 27.04.2024 21:43 | ID: 46267

Dobrý večer, dáte mi prosím doporučení na oční krém a gelové polštářky pro mladou pleť? Vrásky ještě nemám, ale chci se začít starat o oční okolí už teď a alespoň dobře hydratovat.

Kozlickova | 21.04.2024 20:43 | ID: 46280

Mohu se prosím zeptat, jakým způsobem řešíte přebytky z fotovoltaické elektrárny? Prodáváte je?

Skvarilova | 21.04.2024 09:46 | ID: 46287

Zdravím, prosím chtěla bych se zeptat zda jste někdo pro své dítě kupoval 3D pero a případně jakou máte zkušenost s jeho nákupem?

lenuliiinka | 15.10.2024 19:41 | ID: 46296

Dobrý večer, dáte mi prosím doporučení na oční krém a gelové polštářky pro mladou pleť? Vrásky ještě nemám, ale chci se začít starat o oční okolí už teď a alespoň dobře hydratovat.

Radka1980 | 25.03.2025 22:24 | ID: 46306

zdravím vás, vybírám své první bf boty a mám hodně širokou nohu a vysoký nárt, s jakými jste spokojené , které mají dostatek prostoru? a podle čeho dál vybírat? děkuji

Nikoleta | 25.04.2024 19:26 | ID: 46312

Chtěla bych se zeptat jak jste řešily nevěru? Já jsem se rozhodla, že mu to pro jednou odpustím, ale prý mi řekl, že sex se mnou byl fakt hrozný... Tak teď přemýšlím jak to vylepšit, nějaké doplňky (supererekce..) nebo nějaké sexuální pomůcky? Co myslíte.

Skvarilova | 24.04.2024 08:01 | ID: 46319

Můžete mi někdo prosím poradit, jak na správný výběr pojištění pro pojištění majetku? Tedy domácnosti a celkově domu?

JáKarla | 19.08.2024 16:19 | ID: 46320

Bylo něco, co vám pomohlo s nočním pocením během menopauzy, nebo je to jen otázka času a vytrpění? Běžné domácí rady jsem zkoušela, ale bohužel bez většího úspěchu. Možná některé z nich fungují jindy, ale v období menopauzy asi ne. Tak si jdu pro radu, třeba o něčem zajímavém víte.

Miniee | 25.04.2024 19:37 | ID: 46344

Ahojky holky, máme tu nějakou zahradnici? :) My se pustili do zahradničení a krom krás objevujeme také problémy, které s sebou tento koníček nese. Jedním z nich jsou věčně přítomni slimáci... Nemáte prosím tip, jak na ně? Jak se jich zbavit? :(

zalozka