facebook
Dobrý večer, je sobota 26.7.2025 a svátek slaví Anna

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
HadekTana | 28.04.2024 23:28 | ID: 1252

zdravím všechny, moje dcera půjde v září do školy a jde vidět, jak se proměňují její chutě co se týče výplně volného času, teď by pořád jenom kreslila a spotřebuje tak spoustu tužek a fixů, máte někdo doma taky malého kreslíře? na co kreslí nejčastěji a co je opravdu "praktické"? máte někdo zkušenost s nějakými plátny či stojany?

Patyna | 22.05.2025 18:17 | ID: 1264

Dobrý den, jaký máte názor na přízení unisex hodinek? Chodím hodně psortovně oblečená a občas se mi líbíi pánské hodinky. :)

Greplovahan | 03.02.2025 18:30 | ID: 1279

Ahoj, máte někdo zkušenosti s koupí tohoto typu bydlení? Bratr s rodinou zvažují možnost zakoupení rozestavěné dřevostavby, ale mě se to nezdá jako nejlepší nápad.

Dalia.E | 07.03.2015 21:41 | ID: 1281

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o vyplnění krátkého dotazníku k mé bakalářské práci. Jsem studentkou 3.ročníku Západočeské univerzity v Plzni a téma mé bakalářské práce je Péče o fyziologického novorozence. Dotazník je zaměřen na spokojenost matek s personálem a identifikaci novorozence. Moc by mi to pomohlo. Níže přikládám odkaz na dotazník. Předem se omlouvám, pokud jsem vložením této diskuse s prosbou nějak překročila pravidla této stránky. Děkuji za Vaší pomoc. http://goo.gl/forms/1h1m4f5ibP

polaskovaval | 19.08.2020 02:03 | ID: 1286

Ahoj maminky, chodíte nakupovat občas i do second handu? Nebo to odsuzujete? Já přemýšlím, že malému koupim ze sekáče nějaké věci na lítačku, protože hrozně rychle roste.. tak mi přijde zbytečné kupovat furt něco nového.

ratka | 28.09.2018 22:13 | ID: 1288

dobrý den, chtela bych si poridit nejakou prebalovaci tasku aby se dala pridelat i na kocarek a nemusela bych se s tim tahat. jen nevim jakou znacku treba zvolit ktera ta taska ma nejlepsi funkcnost, tak jestli s tim nekdo nemate ejakou zkusenost? dekuji moc

abelin | 21.03.2015 11:49 | ID: 1297

Milé budoucí maminky, chtěla bych vás poprosit o vyplnění krátkého anonymního dotazníku pro svoji diplomovou práci. Děkuji všem pro vyplnění klikněte: http://www.survio.com/survey/d/O5F4X9U8Q4T9Z6W9J

Patyna | 24.04.2021 20:36 | ID: 1300

Jak jste na tom s detoxikací? Děláte ji pravidelně nebo vůbec? Popřípadě, pokud ji děláte, tak jakým způsobem?

r3b3ka3 | 24.12.2021 16:27 | ID: 1303

Ahojky, potřebuji poradit s výberem hračky pro holčičku starou rok a půl. Zdá se mi, že má snad všechno na co si člověk vzpomene. Byla bych ráda, kdyby jste mi poradili i věc, která není vyloženě na hraní, ale jako třeba pomůcka. Díky :)

zalozka